ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Σκοτινιώτη – Μακρή

συνάντηση-σκοτινιώτη-μακρή-718296

Συνάντηση με την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζέττα Μακρή είχε την Κυριακή το απόγευμα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, με αντικείμενο την Πράξη Εφαρμογής της Αγ. Παρασκευής.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της κ. Μακρή και σε συνέχεια της συνάντησής της με το Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΚΑ κ. Σωκρ. Αλεξιάδη, συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Παρασκευής. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι: Αντώνης Κούτσουρος – Πρόεδρος, Μαρίνα Βούλγαρη – Γραμματέας, Σπύρος Γκανάτσιος – Αντιπρόεδρος και Άγγελος Μαστοράκης – Νομικός Σύμβουλος.

Η κ. Μακρή ενημέρωσε τον κ. Σκοτινιώτη για το περιεχόμενο της συνάντησης της με τον κ. Αλεξιάδη και τις δυνατότητες που διαφάνηκαν για μια θετική για τους κατοίκους της συνοικίας λύση, ενώ ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για μια δίκαιη και κοινωνικά και πολεοδομικά αποδεκτή λύση σε ένα θέμα που ταλαιπωρεί τη συνοικία πάνω από δύο δεκαετίες και μεταφέρεται από δημοτική αρχή σε δημοτική αρχή.
Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να συντονισθούν οι προσπάθειες ώστε να κλείσει με θετικό τρόπο η πολύχρονη αυτή εκκρεμότητα, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα κοινή συνάντηση με τον κ. Αλεξιάδη, αφού προηγουμένως η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου κάνει την απαραίτητη προετοιμασία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου