ΤΟΠΙΚΑ

Τιμήθηκαν εκκλησιαστικοί επίτροποι στη Γατζέα

τιμήθηκαν-εκκλησιαστικοί-επίτροποι-718272

Με διπλώματα τιμής επιβράβευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος τρεις εκκλησιαστικούς επιτρόπους του Αγίου Γεωργίου Νηλείας για την πολύχρονη και ευδόκιμη προσφορά τους στο έργο της λειτουργικής ετοιμότητας και συντήρησης των ναών στους οποίους υπηρέτησαν.

Ο λόγος γίνεται για τους Επιτρόπους Γεώργιο Γιώγια και Δημήτριο Λυχναρά, που θήτευσαν στους δύο ενοριακούς ναούς του Αγίου Αθανασίου (της θερινής ενορίας στον Αγιο Γεώργιο) και Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου (της χειμερινής ενορίας στην Αγία Τριάδα Γατζέας) και την επίτροπο Βασιλική Αναγνωστοπούλου, για την αντίστοιχη θητεία της στους κεντρικούς ενοριακούς ναούς του Αγίου Γεωργίου (της θερινής ενορίας) και της Ευαγγελίστριας (της χειμερινής ενορίας στην Ανω Γατζέα).

Η σεμνή τελετή έγινε μετά το πέρας του Εσπερινού και του Παρακλητικού Κανόνα της Παναγίας της Κυριακής 4ης Αυγούστου, που τελέστηκε, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Αγία Τριάδα Γατζέας, παρουσία πλήθους πιστών, που επιδοκίμασαν με θέρμη την τιμητική αυτή διάκριση των τριών συντοπιτών τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου