ΤΟΠΙΚΑ

Δενδρύλλια κάνναβης ύψους δύο μέτρων

δενδρύλλια-κάνναβης-ύψους-δύο-μέτρων-71549

Ξερίζωσαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Βόλου από το σπίτι 44χρονου

Σπιτικό… χασίς εντοπίστηκε μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου στην κατοικία ενός 44χρονου. Στο σπίτι που τα δενδρύλλια κάνναβης ψήλωναν οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν ύστερα από προσεκτική αξιοποίηση πληροφοριών για καλλιέργεια χασίς.

Στη σύλληψη του 44χρονου οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Βόλου προχώρησαν χθές το απόγευμα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Επειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του 44χρονου στο Βόλο, όπου τον κατέλαβαν να καλλιεργεί στον αύλειο χώρο της δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους περίπου δύο μέτρων το καθένα.

Ακολούθησε έρευνα στο εσωτερικό της οικίας του, όπου βρέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, βάρους 1,37 γραμμαρίων και τέσσερα ναρκωτικά δισκία. Τα δενδρύλλια κάνναβης και οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου