ΤΟΠΙΚΑ

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ηρωίνη

χειροπέδες-σε-ζευγάρι-για-ηρωίνη-106763

Συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

Ζευγάρι συνέλαβαν χθές το βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, αξιοποιώντας πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για έναν 21χρονο και μία 26χρονη, ημεδαπούς, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση πληροφοριών ότι μεταφέρουν ηρωίνη στο Βόλο και τη διακινούν.

Τα δύο νεαρής ηλικίας άτομα συνελήφθησαν με τις κατηγορίες, κατά περίπτωση, των αδικημάτων της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, όταν οι αστυνομικοί ενεργώντας μεθοδικά και συντονισμένα, εντόπισαν το όχημα με το οποίο κινούταν ο 21χρονος και το ακινητοποίησαν.

Στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 15,51 γραμμαρίων, την οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προόριζε για εμπορία. Επίσης, κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης της διακίνησης της ναρκωτικής ουσίας.

Επιπλέον, μέσα στο όχημα επέβαινε και η 26χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ναρκωτικά δισκία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και παραπέμφθηκαν για την απολογία τους στον Ανακριτή. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου