ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο για το ΕΣΠΑ

στο-βόλο-για-το-εσπα-713468

Εκδήλωση Γ.Γ. Βιομηχανίας- ΕΒΕΤΑΜ

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και η ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε., συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρα 13:30 εσπερίδα με θέμα: «Υποδομές και Δράσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης για την ποιότητα και τις βιομηχανικές επιχειρήσεις ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020» στην Αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου στο Βόλο.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι αφενός μεν η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για τη βιομηχανική πολιτική του Υπουργείου Ανάπτυξης στον τομέα της ποιότητας, αφετέρου η παρουσίαση της νέας ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. ως του εθνικού φορέα πιστοποίησης, παροχής υπηρεσιών ποιότητας και τεχνολογικής υποστήριξης της ελληνικής βιομηχανίας.

Παράλληλα θα παρουσιασθούν οι δράσεις της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας για την εφαρμοσμένη τεχνολογική έρευνα καθώς και οι ευκαιρίες χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα από το ΕΣΠΑ.

Η νέα ΕΒΕΤΑΜ με έδρα τον Βόλο και παραρτήματα σε Αθήνα, Θήβα και Θεσσαλονίκη είναι πλέον ένα πολυκλαδικό – πολυτεχνολογικό κέντρο που δραστηριοποιείται στους εργαστηριακούς ελέγχους, στην πιστοποίηση βιομηχανικών και καταναλωτικών προϊόντων & υλικών, βιομηχανικών εγκαταστάσεων, συστημάτων διαχείρισης και τέλος στην εφαρμοσμένη τεχνολογική έρευνα και ανάπτυξη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου