ΤΟΠΙΚΑ

Εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης για την πλαζ Αλυκών

εγκρίθηκαν-οι-όροι-διακήρυξης-για-την-799797

Εγκρίθηκαν σήμερα ομόφωνα, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου, οι όροι διακήρυξης για την εκμίσθωση της Πλαζ Αλυκών.

Ο πλειοδοτικός διαγωνισμός αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα και η διάρκεια της μίσθωσης ορίστηκε στα 12 χρόνια. Το δε μίσθωμα θα είναι 20.000 ευρώ, συν 2.000 ευρώ ετησίως για τη χρήση του αιγιαλού. Το μίσθωμα καθώς και το αντάλλαγμα χρήσης του αιγιαλού της πρώτης μισθωτικής περιόδου θα καταβληθεί στο ταμείο του Δήμου Βόλου στο σύνολό του, ταυτόχρονα με την υπογραφή της σύμβασης.

Το μίσθωμα που θα επιτευχθεί μετά τη δημοπρασία και την κατακύρωση του διαγωνισμού, θα αναπροσαρμόζεται κάθε χρόνο μέχρι τη λήξη της σύμβασης σε ποσοστό ίσο με το ύψος του ετήσιου πληθωρισμού.

Να σημειωθεί ότι ο μισθωτής αναλαμβάνει την υποχρέωση να διατηρεί και να συντηρεί τα κτίρια, τις υποδομές, τις εγκαταστάσεις που θα χρησιμοποιήσει ή θα αποκαταστήσει αισθητικά καθώς και τον τυχόν παραχωρούμενο εξοπλισμό σε άριστη λειτουργική κατάσταση καθώς και να αποκαθιστά με δική του μέριμνα και δαπάνες κάθε τυχόν ζημία που θα προξενηθεί σε αυτά από οποιαδήποτε αιτία σε όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.

Ο μισθωτής υποχρεούται τέλος, να επιτρέπει τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πλαζ άνευ ανταλλάγματος για την προετοιμασία των ομάδων και τη διεξαγωγή των επίσημων αγώνων Beach Volley της ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης και των τοπικών συλλόγων – μελών της ενώ η είσοδος των αθλητών –τριών θα είναι ελεύθερη.

ert.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου