ΤΟΠΙΚΑ

Νέα μεγάλη δωρεά στο Νοσοκομείο από τον Χαρ. Τσιμά

νέα-μεγάλη-δωρεά-στο-νοσοκομείο-από-το-712407

«Καταφύγιο» στις δύσκολες ώρες που περνούν οι καρκινοπαθείς του Βόλου, οι οποίοιι υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες στο Νοσοκομείο, χάρη σε μία ακόμη προσφορά ψυχής από τον Βολιώτη Χαράλαμπο Τσιμά που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες δωρεές στο Αχιλλοπούλειο και δικαίως έχει αναγορευτεί σε μέγα ευεργέτη του Ιδρύματος.

Ο κ. Χαρ. Τσιμάς που διανύει περίοδο ξεκούρασης στο Βόλο και ειδικότερα στη Μηλίνα, καθώς εδώ και πολλά χρόνια διαμένει στην Αιθιοπία όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά για δεκαετίες, αποφάσισε για μία ακόμη φορά να μετατρέψει τη βούλησή του να βοηθήσει τον τόπο του σε χρηματοδότηση της επέκτασης της Μονάδας Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου. Ετσι σύντομα θα δημιουργηθεί μία τρίτη αίθουσα η οποία επίσης θα χρησιμοποιηθεί για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους.

Σημειώνεται ότι η Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου και ειδικότερα η μονάδα Χημειοθεραπείας έχει ανακαινιστεί και εξοπλιστεί χάρη επίσης της οικονομικής δωρεάς που έκανε ο κ. Χαρ. Τσιμάς, στην παλιά πτέρυγα του Αχιλλοπούλειου μετά από συνεργασία και με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Μαγνησίας.

Για τη δωρεά του μάλιστα αυτή του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα σε ειδική εκδήλωση που είχε γίνει στο Νοσοκομείο Βόλου.

«Θέλω να προσφέρω ότι μπορώ προκειμένου συνάνθρωποί μας να μπορούν να υποβάλλονται στην θεραπεία τους με καλύτερες συνθήκες», σημείωσε ο κ. Τσιμάς στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Οπως επίσης έκανε γνωστό βρίσκεται ήδη σε επαφή με το Σύλλογο «Φίλοι του Νοσοκομείου», προκειμένου να συνδράμει έτσι ώστε να ανακατασκευαστεί κτίριο δίπλα από το νοσηλευτικό Ίδρυμα το οποίο προορίζεται για να λειτουργήσει ως ξενώνας.

Οπως σημείωσε και η πρόεδρος των Φίλων του Νοσοκομείου Γ. Σταγάκη στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ το έργο ενδεχομένως να είχε ξεκινήσει, εάν δεν υπήρχαν ακόμη εκκρεμότητες που αφορούν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και για τις οποίες έχουν γίνει παρεμβάσεις, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την αξιοποίηση του ακινήτου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου