ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρίζει ο ναός Εισοδίων Θεοτόκου Ανω Βόλου

πανηγυρίζει-ο-ναός-εισοδίων-θεοτόκου-7124

Την μεγάλη Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Παναγίας εορτάζει η Εκκλησία την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου.

Στην Τοπική μας Εκκλησία ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα τελέσει υποδειγματική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τσαγκαράδας για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου και του Λυκείου της περιοχής. Στις 6.30 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Ανω Βόλου, όπου θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Εισοδίων Ανω Βόλου θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα μιλήσει.

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στη Μακρυρράχη

Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στις 5.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού, προερχόμενου από την Ιερά Μονή Παναγίας Ανω Ξενιάς, στην είσοδο του Ιερού Ναού Γενεθλίου Τιμίου Προδρόμου Μακρυρράχης. Το Ιερό Λείψανο θα κομίσει ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Νεκτάριος Υφαντίδης. Θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 7.30 π.μ. θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στις 5 μ.μ. Εσπερινός και Ιερά Παράκληση του Αγίου Παντελεήμονος.

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 7.30 π.μ θα ψαλεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στις 12 μ. προγραμματίζεται αναχώρηση του Ιερού Λειψάνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου