ΤΟΠΙΚΑ

«Η παρουσία μας στη Βουλή, εγγύηση για το αύριο»

η-παρουσία-μας-στη-βουλή-εγγύηση-για-τ-710914

Επισήμαναν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΗ.ΔΙ.ΣΟ. στο Στεφανοβίκειο

«Μόνο η παρουσία του κινήματός μας στη Βουλή θα επιβάλλει τη συνεργασία για την πρόοδο. Κανένα κόμμα δεν μπορεί να κυβερνήσει μόνο του. Εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε ουραγός μιας δεξιάς πολιτικής και μίας δεξιάς κυβέρνησης. Εμείς δεν πρόκειται να ταυτιστούμε με καμία συντήρηση. Πιστεύουμε ότι ο λαός έχει δικαίωμα να εκφραστεί στα μεγάλα ζητήματα, όχι μόνο στα μικρά. Για αυτό και ζητούμε η διαπραγμάτευση της χώρας να κριθεί με δημοψήφισμα από τον ίδιο τον ελληνικό λαό».

Αυτό τονίζουν με κατηγορηματικό τρόπο οι υποψήφιοι βουλευτές της Μαγνησίας στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών σε όλες τις περιοδείες τους κάνοντας σαφές το πολιτικό στίγμα του Κινήματος που ίδρυσε ο Γιώργος Παπανδρέου και το οποίο μέρα με τη μέρα αποκτά και νέα δυναμική, γεγονός που επιβεβαιώνει τη θέληση των πολιτών, να ακούσουν αλήθειες και ψύχραιμες πολιτικές προσεγγίσεις για το μέλλον της χώρας.

Χθες το κλιμάκιο των υποψηφίων βουλευτών μαζί με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής περιόδευσαν στον ΟΣΕ, στο Στεφανοβίκειο ενώ επίσης επισκέφΘηκαν και το Φορέα Διαχείρισης της Κάρλας και αναφέρθηκαν στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την περιοχή όπως είναι η ολοκλήρωση των έργων στην Κάρλα, έργο πνοής που θα συμβάλλει στην οικονομική και περιβαλλοντική ανάπτυξη όλης της Μαγνησίας. Αυτό που επίσης τονίστηκε είναι ότι θα πρέπει παράλληλα με το έργο να στηριχθούν και τα αιτήματα των ακτημόνων της περιοχής ενώ οι υποψήφιοι ενημερώθηκαν επίσης για τη λειτουργία και το έργο του Φορέα Διαχείρισης της Κάρλας.

Το πρόγραμμα των περιοδειών των επόμενων ημερών περιλαμβάνει επισκέψεις στην ευρύτερη περιοχή του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, στις συνοικίες του Βόλου και της Νέας Ιωνίας κ.α.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου