ΤΟΠΙΚΑ

Παραλήρημα ψεύδους από τον Τσίπρα

παραλήρημα-ψεύδους-από-τον-τσίπρα-710944

Σφοδρή επίθεση από τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας για την ομιλία στο Βόλο

Σφοδρή επίθεση από τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ομιλία του στο Βόλο.

«Ο κ. Τσίπρας συνέχισε την προσφιλή του τακτική, συντηρώντας τη στρατηγική του λαϊκισμού και της παροχολογίας. Για ακόμη μία φορά έταξε τα πάντα στους πάντες, χωρίς πραγματικό οικονομικό πρόγραμμα, με διαρκώς αναθεωρούμενες απόψεις, που θυμίζουν σκηνές από το 2009» υπογραμμίζει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας που κατηγορεί επίσης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για «παραλήρημα ψευδών, καταστροφολογίας και αόριστων παροχών».

«Μας είπε για ανάπτυξη -επισημαίνει η ΝΟΔΕ- όταν δικοί του συνεργάτες και υποψήφιοι έχουν αναφέρει δημόσια, μεταξύ άλλων, την κρατικοποίηση των ακτοπλοϊκών εταιρειών, την ακύρωση όλων των ιδιωτικοποιήσεων και τη δημιουργία κρατικής τράπεζας για τους αγρότες.

Μας είπε για δικαιοσύνη, όταν δικοί του συνεργάτες και υποψήφιοι έχουν αναφέρει δημόσια, μεταξύ άλλων, την ομαδοποίηση όλων των Ανεξάρτητων Ελεγκτικών Αρχών σε μία υπηρεσία, η οποία θα τελεί υπό τον άμεσο έλεγχο του Πρωθυπουργού, προφανώς για να κρίνει εκείνος, και την επαναφορά του ασύλου στα Πανεπιστήμια.

Μας είπε ότι δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις των πολιτών, όταν δικοί του συνεργάτες και υποψήφιοι έχουν αναφερθεί δημόσια στον εσωτερικό δανεισμό.

Οσο για τις δήθεν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι της Νέας Δημοκρατίας, που ανέφερε, ας του θυμίσει κάποιος ότι τα ίδια ακριβώς ψεύδη διέδιδε και το πρότυπό του, ο Γ. Παπανδρέου το 2009, όταν ο τελευταίος είχε ήδη συμφωνήσει την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ.»

Η ΝΟΔΕ επίσης κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι «δεν αντιλαμβάνεται το διεθνή αντίκτυπο, που προκαλεί στην οικονομία και την ψυχολογία των αγορών» και ότι «αυτό που έχει αναμφίβολα πετύχει με τις προεκλογικές του τοποθετήσεις είναι, δυστυχώς, η επαναφορά της έννοιας του Grexit στα χείλη των εταίρων μας, και όχι μόνο, που είχε καταφέρει να εξαλείψει με τόση προσπάθεια τα τελευταία χρόνια ο ελληνικός λαός» και συνεχίζοντας επισημαίνει «Αντιθέτως και δυστυχώς για αυτόν, οι Κασσάνδρες διαψευστήκαν και με τις θυσίες όλων μας καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας και να παρουσιάσουμε οικονομικά αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν, οδηγώντας, μεταξύ άλλων, τη χώρα τα τελευταία χρόνια στην πρώτη θέση του ΟΟΣΑ σε μεταρρυθμίσεις, αναγκαία προϋπόθεση για την προσέλκυση επενδύσεων, στην 61 θέση (από την 100η) στον τομέα της ανταγωνιστικότητας παγκοσμίως, πραγματοποιώντας παράλληλα σπουδαία έργα υποδομών.

Τα παραπάνω στοιχεία αποτελούν δείκτες και μεγάλα έργα που είναι πλέον πραγματικότητα και κάνουν τη χώρα σίγουρη και αξιόπιστη, προκειμένου να γίνουν επενδύσεις. Αυτή η χώρα μόνο προς την καταστροφή δε βαδίζει».

Τέλος η ΝΟΔΕ καταλήγοντας αναφέρει: «Απέναντι σε αυτό το παραλήρημα ψευδών, καταστροφολογίας και αόριστων παροχών του κ. Τσίπρα, η Νέα Δημοκρατία αντιτάσσει τη σταθερότητα και την εγγύηση για την Ελλάδα του 2021 με ρεαλιστικό σχέδιο, χωρίς να κινδυνεύουν να χαθούν οι επίπονες θυσίες και οι αγώνες του Ελληνικού λαού τα τελευταία χρόνια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου