ΤΟΠΙΚΑ

Παραιτήθηκε από την ΟΕΒΕΜ ο Νίκος Νάνος

παραιτήθηκε-από-την-οεβεμ-ο-νίκος-νάνο-707087

«Το κλίμα αντιπαράθεσης στους κόλπους της Ομοσπονδίας δεν με αντιπροσωπεύει», τονίζει ο πρόεδρος των Ψυκτικών Ν. Μαγνησίας

Την παραίτησή του από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας υπέβαλε ο Νίκος Νάνος, πρόεδρος του Σωματείου Αδειούχων Ψυκτικών Μαγνησίας. Ο κ. Νάνος είναι μέλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Επιχειρηματιών Μαγνησίας και ήταν εκλεγμένος στη νέα διοίκηση. Όπως επισημαίνει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του διαδραμάτισε το κλίμα αντιπαράθεσης που επικρατεί στους κόλπους της Ομοσπονδίας το τελευταίο διάστημα.

Ειδικότερα στη δήλωση παραίτησής του αναφέρει τα εξής: «Υποβάλλω την παραίτησή μου από τη διοίκηση της εν λόγω Ομοσπονδίας. Οι κύριοι λόγοι αυτής της απόφασης μου είναι οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις που ζούμε λόγω του COVID-19. Επίσης, σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου διαδραμάτισε το κλίμα αντιπαράθεσης που επικρατεί στους κόλπους της Ομοσπονδίας τον τελευταίο καιρό, κάτι το οποίο δεν με αντιπροσωπεύει.

Θεωρώ το έργο που παράγει η ΟΕΒΕΜ πολύ σημαντικό. Η ενασχόληση με τα προβλήματα των επαγγελματιών προϋποθέτει αρκετό ποιοτικό χρόνο, τον οποίον πλέον δυστυχώς δεν διαθέτω. Αυτή μου η απόφαση πάρθηκε κατόπιν ώριμης σκέψης. Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο και καλή δύναμη σε όλους σας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου