ΤΟΠΙΚΑ

Διαψεύδει ο Μπαρόζο μετά από δημοσιεύματα

διαψεύδει-ο-μπαρόζο-μετά-από-δημοσιεύ-702774

Διέψευσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο τις πληροφορίες που τον ήθελαν να επισκέπτεται τη Σκιάθο αυτές τις ημέρες. Αιτία της διάψευσης είναι προφανώς τα επικριτικά σχόλια που διατυπωθήκαν, ακόμη και σε ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, και υπήρξαν πράγματι ιδιαιτέρως «κακεντρεχή».

Μετά άλλων ελέχθη ότι ο κ. Μπαρόζο επισκέπτεται την Ελλάδα σε μία περίοδο που οι τιμές, λόγω της συνεχιζόμενης ύφεσης, έχουν πέσει και πως την ώρα που πολλοί Έλληνες δεν τα κατάφεραν φέτος να πάνε διακοπές, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κάνει βόλτες incognito στο Αιγαίο.

Κάτοικοι της Σκιάθου, ωστόσο, αναφέρουν ότι είδαν τον πρόεδρο της Κομισιόν να κυκλοφορεί στο νησί, αλλά και να γευματίζει σε εστιατόριο, ενισχύοντας την περί του αντιθέτου άποψη και συνδέοντας την επίσκεψή του με την πολυτελή θαλαμηγό που εθεάθη μεταξύ Σίφερης και Μεγάλης Άμμου.

Στο μεταξύ, δεκάδες ιστοσελίδες ανέφεραν ότι αναμένονταν προχθές στη Σκιάθο ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος επρόκειτο να καταφθάσει στο νησί με κότερο φίλου του για ολιγοημέρες ιδιωτικές διακοπές. Όπως σχολίασαν μάλιστα, θα είχε ενδιαφέρον μια συνάντηση, έστω και τυχαία, τόσο του κ. Βενιζέλου με τον κ. Μπαρόζο όσο και του κ. Μπαρόζο με τον κ. Σουλτς, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος βρέθηκε στη Σκιάθο στο πλαίσιο του χθεσινού αφιερώματος τιμής στην μνήμη του καθηγητή Δημήτρη Τσάτσου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου