ΤΟΠΙΚΑ

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα στο Βόλο

νέο-επιδοτούμενο-πρόγραμμα-στο-βόλο-699286

Κατάρτιση εργαζομένων σε ΜΜΕ από το Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα εξωστρέφειας θα διοργανώσει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015 ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών στο Βόλο, αλλά και τη Λάρισα, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.

Τα προγράμματα, την υλοποίηση των οποίων έχει αναλάβει η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, είναι διάρκειας 40 ωρών με επιδότηση 5 ευρώ (μεικτά) ανά ώρα. Αφορούν στην παροχή κατάρτισης, με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων των εργαζομένων των επιχειρήσεων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σημαντικό απόθεμα ανθρώπινου δυναμικού, με ειδικές γνώσεις και τεχνικές σε θέματα εξωστρέφειας προς όφελος των επιχειρήσεων και της οικονομίας.

Απευθύνονται σε εργαζόμενους σε ΜΜΕ ή αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες με στόχο την διεθνοποίηση.

Tα θέματα που θα αναλύσουν είναι τα εξής: 8 Βήματα για να Εξάγω, Οροι Παράδοσης (INCOTERMS), Οροι Πληρωμής, Δίκτυα Διανομής,Τελωνειακά & Φορολογικά Θέματα, Ηλεκτρονικό Τελωνείο, Συσκευασία & Labeling προϊόντων, Τιμολογιακή Πολιτική, Εξαγωγικό Marketing & Εκπόνηση Ερευνας Αγοράς, Συμμετοχή σε Εμπορικές Εκθέσεις & Αποστολές, Διαπολιτισμική Επικοινωνία & Εξυπηρέτηση Διεθνών Πελατών, Υγιεινή & Ασφάλεια

Τα απαραίτητα Δικαιολογητικά

Για την ένταξη των ενδιαφερόμενων τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

  1. Αίτηση συμμετοχής (1 αίτηση για κάθε συμμετέχοντα)
  2. Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  3. Βεβαίωση εργοδότη ή βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος (1 βεβαίωση για κάθε συμμετέχοντα)
  4. Πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα
  5. Πρόσφατη φωτογραφία
  6. Υπεύθυνη Δήλωση ότι η επιχείρηση δεν απασχολεί προσωπικό άνω των 250 ατόμων (1 υπεύθυνη δήλωση για κάθε συμμετέχοντα με τα στοιχεία του νομίμου εκπροσώπου, με σφραγίδα της επιχείρησης και υπογραφή του νομίμου εκπροσώπου).

Να επισημανθεί ότι οι συμμετέχοντες δεν θα πρέπει να έχουν παρακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα Εξωστρέφειας με τίτλο: «Διεθνές εμπόριο και εξαγωγές στην πράξη».

Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να καταθέσει ή να αποστείλει ταχυδρομικώς μία μόνο αίτηση συμμετοχής συνοδευόμενη από όλα τα απαραίτητα πρωτότυπα δικαιολογητικά στο Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), Δ/νση: Λεωφόρος Καραμανλή & Βιομηχανίας, Τ.Κ. 41335 Λάρισα, έως και την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον ΣΘΕΒ, τηλ. 2410 555507. Πληροφορίες: κα. Ελενα Καματέρη, γραφείο δημοσίων σχέσεων τηλ. 2410555507

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου