ΤΟΠΙΚΑ

Νέα σεμινάρια από τα «Εφόδια Καριέρας Ι.Κ.Ε.»

νέα-σεμινάρια-από-τα-εφόδια-καριέρας-699305

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης «Εφόδια Καριέρας Ι.Κ.Ε.», διοργανώνει νέα και δημιουργικά σεμινάρια το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά τα σεμινάρια που διοργανώνονται είναι τα εξής:

  • Σεμινάρια πιστοποίησης γνώσης πληροφορικής: Τα «Εφόδια Καριέρας ΙΚΕ» οργανώνουν τμήματα εκμάθησης πληροφορικής με στόχο οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν πιστοποιητικά αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ. Σε συνεργασία με 2 κορυφαίους εκπαιδευτικούς φορείς, την Acta του ΑΠΘ και τη Vellum Global Educational Services (μέσω του προγράμματος e-gnosis για ανέργους, φοιτητές κτλ) τους δίνεται η δυνατότητα σε χαμηλό κόστος, να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με ένα σημαντικό πιστοποιητικό.
  • Σεμινάριο «Ψηφιδωτό κόσμημα και υγρό γυαλί» Δευτέρα 26/01 και Τετάρτη 28/01 (ώρες 18:00-20:00).Γνωρίστε την τέχνη του ψηφιδωτού και πώς να χρησιμοποιείτε τις ψηφίδες, για να διακοσμείτε χρηστικά αντικείμενα. Εισηγήτρια είναι η Ντουφεξή Μαρία.
  • Σεμινάριο χειροτεχνίας για παιδιά «Τα Μαγνητάκια μας» Σάββατο 31/01 (ώρες 11:00-12:30).Ένα σεμινάριο όπου οι μικροί μας καλλιτέχνες μπορούν να εκφραστούν και να διασκεδάσουν με την πρώτη τους δημιουργική επαφή με τον πολυμερικό πηλό. Εισηγήτρια είναι η Καραβοσιάνη Έφη (creator of tiny sweets).
  • Σεμινάριο «Θέτοντας τις βάσεις για υγιεινή διατροφή» Δευτέρα 02/02 (ώρες 17:30-20:30).Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σωστή διατροφή και απαραίτητες γνώσεις για τον εργαζόμενο, τη μητέρα και τον αθλητή. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί λιπομέτρηση σε όποιον το επιθυμεί. Εισηγητής είναι ο Λάμπης Κωνσταντίνος, διαιτολόγος, διατροφολόγος και ιδιοκτήτης του VolosDiet.
  • Σεμινάριο «Μακραμέ κόσμημα» Δευτέρα 02/02 και Δευτέρα 09/02 (ώρες 18:00-20:30).Γνωρίστε την τέχνη της κομποδετικής και μάθετε μέσα από απλές κινήσεις των χεριών να δημιουργείτε εντυπωσιακά κοσμήματα. Εισηγήτρια η Κολημήτρα Λένα.
  • Σεμινάριο κοσμετολογίας «Περιποίηση σώματος» Τετάρτη 04/02 και Τετάρτη 11/02 (ώρες 18:00-20:30).Μάθετε μυστικά για τη σωστή φροντίδα του σώματός σας και πώς να παρασκευάζετε τα κατάλληλα προϊόντα για την περιποίηση και ενυδάτωσή του. Εισηγήτρια είναι η Παπαδημητρίου Ευδοξία, Τεχνικός καλλυντικών και παρεμφερών προϊόντων
  • Σεμινάριο χειροτεχνίας «Πολυμερικός πηλός- Τεχνική Millefiori» Δευτέρα 16/02 (ώρες 17:00-20:00).Μάθετε τα μυστικά της τεχνικής Millefioriκαι δημιουργήστε κοσμήματα με τις δικές σας χάντρες από πολυμερικό πηλό. Εισηγήτρια η Καραβοσιάνη Έφη.
  • Σεμινάριο «Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων» του ΕΦΕΤ Σύμφωνα με τις διατάξεις της ΥΑ 14708/10-08-2007, όσοι εργάζονται σε θέσεις χειρισμού τροφίμων υποχρεούνται να παρακολουθήσουν τα εξειδικευμένα σεμινάρια του ΕΦΕΤ που υλοποιούνται στα «Εφόδια Καριέρας ΙΚΕ». Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 10 ώρες, τα μαθήματα πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές και οι τιμές είναι οι πιο ανταγωνιστικές της αγοράς. Τμήματα σχηματίζονται ανάλογα με τις συμμετοχές και τη διαθεσιμότητα των συμμετεχόντων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των σεμιναρίων και το κόστος στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2421213737, 2421213777, 6942271212 και στα γραφεία μας Κ.Καρτάλη 150 (εμπορικό έναντι πρώην κινηματογράφου Λίντο – 4ος Όροφος), όπως και στην ιστοσελίδα www.efodiakarieras.gr και μέσω mail στο [email protected]. Προβλέπονται ειδικές τιμές για έγκαιρες κρατήσεις θέσεων, φοιτητές, ανέργους και ομαδικές εγγραφές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου