ΤΟΠΙΚΑ

Τρία σχέδια για πληροφοριακές πινακίδες στην παραλία

τρία-σχέδια-για-πληροφοριακές-πινακί-693898

Πρόταση τριών σχεδίων για το σχήμα των πληροφοριακών πινακίδων στα καταστήματα εστίασης στην παραλία του Βόλου, κατέθεσε προς το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καφετεριών, Μπαρ και Εστίασης Μαγνησίας, ο Οργανισμός Λιμένος. Στόχος η ομοιομορφία στο παραλιακό μέτωπο.

Το περασμένο δίμηνο, Αυγούστου – Σεπτεμβρίου, καταστηματάρχες της παραλίας ήρθαν αντιμέτωποι με πρόστιμα που επιβλήθηκαν από τη λιμενική αστυνομία για τις πληροφοριακές πινακίδες που βρίσκονταν στο χώρο της παραλίας μπροστά από τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Γιάννη Γρηγορίου, στο 70% των καταστηματαρχών επιβλήθηκε πρόστιμο από 100 ευρώ και πάνω για τις πινακίδες.

«Οι πινακίδες είναι άμεσος τρόπος να ενημερωθεί ο πελάτης για τα είδη που παρέχουμε και τις προσφορές», ανέφερε ο κ. Γρηγορίου, που έκανε παρέμβαση στον Ο.Λ.Β. προκειμένου να επιτραπεί η ανάπτυξή τους στην παραλία μπροστά από τα τραπεζοκαθίσματα.

Ο Ο.Λ.Β. έστειλε χθες πρόταση προς το σύλλογο με τρία σχέδια πινακίδων. Οι καταστηματάρχες καλούνται να επιλέξουν ένα από αυτά και να τοποθετήσουν στα μαγαζιά τους, προκειμένου να υπάρχει ομοιομορφία. Εως 15 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχουν απαντήσει εγγράφως στον Ο.Λ.Β.

Ο κ. Γρηγορίου συγκαλεί για την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου , στις 12 το μεσημέρι, στο Αχίλλειο συνάντηση με τους καταστηματάρχες της παραλίας για να καταλήξουν στο σχέδιο των πληροφοριακών πινακίδων.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου