ΤΟΠΙΚΑ

Στήριξη Αυγεράκη στη ΔΚΜ και στη Νάνσυ Καπούλα για τις εκλογές στο ΤΕΕ

στήριξη-αυγεράκη-στη-δκμ-και-στη-νάνσυ-691226

«Στις εκλογές στα Επιμελητήρια η Νέα Δημοκρατία δεν θα είναι θεατής», είπε ο γραμματέας πολιτικής επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι εκλογές στα Τεχνικά Επιμελητήρια χαρακτηρίστηκε ως πρώτος σταθμός από τον κ. Αυγενάκη, ο οποίος δήλωσε τη στήριξη του κόμματος στην παράταξη της ΔΚΜ. «Η Ν.Δ. στηρίζει ανθρώπους νέους με φιλελεύθερο στίγμα. Στηρίζει τη ΔΚΜ. Οποιαδήποτε άλλη πρωτοβουλία είναι αιρετική», είπε χαρακτηριστικά και αναφερόμενος στις εκλογές στο ΤΕΕ Μαγνησίας, δήλωσε τη στήριξή του στη Νάνσυ Καπούλα.

Ο κ. Αυγενάκης στο πλαίσιο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, επεσήμανε ακόμη ότι «δεν ζητήθηκε καμία παραίτηση από κανένα», όταν ρωτήθηκε για το θέμα που είχε προκύψει με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κ. Αγοραστού στην επιτροπή αναθεώρησης του Συντάγματος. Ο ίδιος πάντως είπε ότι η διαδικασία για την αναθεώρηση του Συντάγματος δεν βρίσκει σύμφωνη τη Ν.Δ.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τις αντιπαραθέσεις μεταξύ Δήμου Βόλου- Περιφέρειας Θεσσαλίας και Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, ανέφερε ότι «η Ν.Δ. είναι υπέρμαχος της σοβαρότητας. Σεβόμαστε τους θεσμούς και την προσωπικότητα του καθενός. Εχουμε γνώση και το διαχειριζόμαστε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου