ΤΟΠΙΚΑ

«Ζητούν τη φίμωσή μου ως δημάρχου της πόλης»

ζητούν-τη-φίμωσή-μου-ως-δημάρχου-της-π-69072

«Ζητούν τη φίμωσή μου ως δημάρχου της πόλης», δηλώνει ο κ. Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή, η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Παπανάτσιου. Η κ. Παπανάτσιου είχε φέρει στη βουλή το θέμα της λεκτικής επίθεσης που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου εναντίον της προϊσταμένης της Εφορείας Νεωτέρων Μνημείων για την αρνητική γνωμοδότησή της για το έργο του δίδυμου κυκλικού κόμβου στη Ν. Ιωνία.

Σε δήλωσή του, ο κ. Μπέος αναφέρει τα εξής:

«Για πολλοστή φορά, δυστυχώς, η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, Κατερίνα Παπανάτσιου, συνεπικουρούμενη από τον γνωστό υιό, προκειμένου να βγουν από την ανυπαρξία τους στρέφονται κατά της πόλης του Βόλου και των κατοίκων της και εν προκειμένω αυτών της Νέας Ιωνίας, προφανώς και για να τους… τιμωρήσουν επειδή με υπερψήφισαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές κόντρα στις υποδείξεις και τις επιθυμίες τους.

Ετσι δεν διστάζουν να υιοθετήσουν τις παράλογες και προδήλως ενταγμένες σε σκοπιμότητες απόψεις της προϊσταμένης Εφορείας Νεωτέρων Μνημείων, η οποία φαίνεται ότι έχει αφιερώσει την ένδοξη καριέρα της στο να υπονομεύει τα έργα και τις δράσεις της δημοτικής μας αρχής. Κλασικό παράδειγμα η αρνητική της στάση στην κατασκευή του δίδυμου κόμβου στο παλιό κοιμητήριο Ταξιαρχών, με αστείες και αστήρικτες αιτιάσεις.

Δεν αντιλαμβάνονται, ωστόσο, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι (;) του λαού ότι η τυφλή κομματική υποταγή και η προσωπική εμπάθεια που εκδηλώνουν στρέφονται πρώτα από όλα κατά ανθρώπων που τους τίμησαν με την ψήφο τους και από τους οποίος στερούν ένα σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής τους, αλλά και κατά της ιδέας της Δημοκρατίας αφού με τρόπο προκλητικό και έκδηλα αντιδημοκρατικό ζητούν τη φίμωσή μου ως δημάρχου της πόλης, καλώντας μάλιστα «υπερκείμενες» Αρχές να λάβουν μέτρα εναντίον μου.

Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι η περίοδος όπου νομοθετούσαν ξημερώματα στη Βουλή, σε άσχετα Νομοσχέδια, και ενέκριναν τροπολογίες για να εκπέσω του αξιώματός μου έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί και πλέον η Δημοκρατία λειτουργεί σε αυτό τον τόπο. Αν δεν μπορούν να αντέξουν τους όρους λειτουργίας της Δημοκρατίας με το αναφαίρετο δικαίωμα του καθένα και της καθεμιάς να διατυπώνει δημόσια των άποψή του, ακόμα και για «αυθεντίες» όπως προφανώς θεωρούν την κ. Κερασία, την προϊσταμένη, ας ασκήσουν άλλο επάγγελμα. Γιατί αν δεν το έχουν αντιληφθεί λειτούργημα, ως όφειλαν, δεν ασκούν.

Άλλωστε για την κ. Παπανάτσιου η ενασχόληση με την τοποθέτηση αυτοκόλλητων ετικετών στα υπέροχα μήλα του Πηλίου θα ήταν ιδιαιτέρως αποδοτική και ευχάριστη. Για τον υιό η αλήθεια είναι ότι μια δυσκολία υπάρχει. Εχει κλείσει και η «Μπανάνα»…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου