ΤΟΠΙΚΑ

Δύο γνωστοί επιχειρηματίες του Βόλου στο Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου

δύο-γνωστοί-επιχειρηματίες-του-βόλου-690562

Δύο γνωστοί επιχειρηματίες του Βόλου, ο Κώστας Θεοδώρου και ο Σταύρος Νάκος ορίστηκαν με αναπληρωματικούς τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Λιβογιάννη και τον Σταμούλη (Ακη) Πέτρου, ορίστηκαν στη Διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου από τον Δήμο Βόλου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του taxydromos.gr.

Επίσης, ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου, γνωστός για το σπουδαίο έργο που επιτελεί με την «Κιβωτό του Κόσμου» και την ανεκτίμητη προσφορά και τις υπηρεσίες του σε εκατοντάδες παιδιά, γνωστοποίησε στα στελέχη της Δημοτικής Αρχής Βόλου ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της νέας Διοίκησης, συνδράμοντας με τις γνώσεις και την εμπειρία του στο έργο της.

Σε συνάντηση που έγινε χθες βράδυ στο Δημαρχείο, στον πατέρα Αντώνιο έγινε πρόταση από το Δήμο Βόλου να αναλάβει την προεδρία του Ορφανοτροφείου, αλλά δήλωσε ότι αυτό δεν είναι δυνατό λόγω των αυξημένων του υποχρεώσεων στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος αναμένεται να συνεδριάσει αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα το βράδυ για να εκλέξει το νέο πρόεδρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου