ΤΟΠΙΚΑ

Νέοι προπονητές και ντέρμπι στην 20η αγωνιστική της Γερμανίας

νέοι-προπονητές-και-ντέρμπι-στην-20η-αγ-851206

Αρκετές αλλαγές,θα έχει η 20η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα ειδικά στους πάγκους τριών ομάδων. Για πρώτη φορά στην 44χρονη ιστορία της Λίγκας τρεις προπονητές απομακρύνθηκαν από τη θέση τους μέσα σε 24 ώρες, μετά την 19η αγωνιστική! Πάντως, δίχως άλλο ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Βέρντερ και της Σάλκε στη Βρέμη
Η Μπάγερν έκανε την αρχή με νέο προπονητή τον Οτμαρ Χίτσφελντ,ντεμπούτο θα κάνει ο Γιος Λουχουκάι στον πάγκο της Γκλάντμπαχ στην αναμέτρηση με την Αρμίνια στο Μπίλεφελντ στο δεύτερο παιχνίδι της καριέρας του ως πρώτος προπονητής και αντίστοιχη είναι η κατάσταση στο Αμβούργο, το οποίο με νέο προπονητή τον Χουμπ Στέφενς και ταξιδεύει στο Βερολίνο για να αντιμετωπίσει τη Χέρτα. ( Ο Φέλιξ Μάγκατ «έκανε την έκπληξη», καθώς, αντίθετα με όλες τις σχετικές εκτιμήσεις, αρνήθηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αμβούργου).
Γειτονικό ντέρμπι γίνεται στη Φρανκφούρτη, όπου η Άιντραχτ φιλοξενεί τη Μάιντζ και το σημερινό πρόγραμμα συμπληρώνουν ο αγώνας του Βόλφσμπουργκ, όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν, ενώ η Μπόχουμ των Γκέκα, Επαλέ και Ντρόμπνι με ανεβασμένη ψυχολογία από την ισοπαλία στο Μόναχο θέλει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Κότμπους.
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή (4/2) με το μεγαλύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής που μπορεί να αφήσει μετά το τέλος της ημέρας μία ομάδα μόνη στην κορυφή. Στο «Βέζερσταντιον» η Βέρντερ υποδέχεται τη Σάλκε με την οποία είναι ισόβαθμη στην κορυφή.
Ντέρμπι όμως είναι και το έτερο παιχνίδι της ημέρας, στο οποίο η Ντόρτμουντ περιμένει τη Στουτγκάρδη στο «Βέστφαλεν».
Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής: 3/2 (16:30):Χέρτα-Αμβούργο,Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν,Αρμίνια Μπίλεφελντ-Γκλάντμπαχ,Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντζ΄,Άαχεν-Ανόβερο
,Κότμπους-Μπόχουμ: Κυριακή 4/2 (18:00);Βέρντερ Βρέμης-Σάλκε,Ντόρτμουντ-Στουτγάρδη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου