ΤΟΠΙΚΑ

Βιωματικό σεμινάριο επιχειρηματικότητας

βιωματικό-σεμινάριο-επιχειρηματικότ-676196

Βιωματικό σεμινάριο ανάπτυξης επιχειρηματικής ιδέας με τη μέθοδο LEGO® Serious Play στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος διοργανώνει η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα διεξαχθούν ομαδικά βιωματικά εργαστήρια, καθώς και ομαδικές συζητήσεις – συνεντεύξεις.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, εκπροσώπους επιμελητηρίων και ομοσπονδιών, εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας (πλην Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), εκπροσώπους δημόσιας διοίκησης και εκπροσώπους δομών υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, στις 2 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Α3 (ισόγειο) του Τμήματος Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος (έναντι ΚΤΕΛ).
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η διάδοση της μεθοδολογίας που έχει αναπτυχθεί από τους εταίρους του προγράμματος, καθώς και η ενσωμάτωση των απόψεων των διαφόρων συντελεστών σχετικά με τα απαραίτητα εφόδια (γνώσεις, δεξιότητες και συμπεριφορές), που πρέπει να αναπτυχθούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων σπουδών των ΑΕΙ και τα οποία θα παρακινήσουν τους φοιτητές να στραφούν σε επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου