ΤΟΠΙΚΑ

Επίθεση εργαζομένων ΒΕΚ κατά του Ομίλου Λεμονιά

επίθεση-εργαζομένων-βεκ-κατά-του-ομίλ-67593

Επίθεση κατά του Ομίλου Λεμονιά εξαπολύουν εργαζόμενοι της ΒΕΚ καθώς όπως υποστηρίζουν αντί να καταβάλει τα δεδουλευμένα στο προσωπικό προχωρά στην κατάθεση μηνύσεων κατά μελών του συνδικάτου και κατά όσων εργαζόμενων πρωτοστάτησαν σε κινητοποιήσεις εναντίον του Ομίλου.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι καταφέρονται και κατά του προέδρου του Συνδικάτου Ιδιοκτητών Φορτηγών, διότι όπως τονίζουν έχει καταγραφεί ως μάρτυρας της εταιρίας εναντίον των εργαζομένων και, συνεχίζοντας στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρουν: «Όλα τα παραπάνω τα καταγγέλλουμε στην κοινωνία του Βόλου ώστε να μάθει τις πρακτικές του κ. Λεμονιά, που αντί να κοιτάξει πώς να τακτοποιήσει τις εδώ και ένα χρόνο οφειλές του έναντι των εργαζομένων του, κοιτάζει πώς θα τους διώξει ποινικά στα δικαστήρια. Εμείς ούτε πτοούμαστε, ούτε και φοβόμαστε τις επαίσχυντες πρακτικές του που μας έχουν οδηγήσει στην ανέχεια και κάποιοι συνάδελφοι θα κάνουν Χριστούγεννα στηριζόμενοι στη βοήθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου και θα συνεχίσουμε το δίκαιο αγώνα μας μέχρι τέλους, όσο χρόνο χρειαστεί. Άλλωστε ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται».

Οι εργαζόμενοι της ΒΕΚ τέλος ευχαριστούν το σωματείο εργαζομένων στην Κόκα-Κόλα και την Εργατική Αυτονομία του Σωματείου Εργαζομένων στον ΙΜΑΝΤΑ για την οικονομική βοήθεια που τους προσέφεραν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου