ΤΟΠΙΚΑ

Στηρίζουν τη δράση του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας για τους σεισμόπληκτους

στηρίζουν-τη-δράση-του-συνδέσμου-ηλεκ-674127

Στη λίστα των υποστηρικτών των δράσεων που έχει ξεκινήσει ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας με την Ενωτική Πρωτοβουλία των Επιχειρηματιών Μαγνησίας για την ανακούφιση των πληγέντων πολιτών στις σεισμόπληκτες περιοχές, προστίθενται κάθε μέρα νέοι φορείς, σύλλογοι αλλά και απλοί ευαισθητοποιημένοι πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ν. Λάρισας Δημήτριος Μπίκας, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΣΕΗ Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδη για την τόσο άμεση και αδιάλειπτη παροχή βοήθειας από το γείτονα Σύνδεσμο, και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να βοηθά και εκείνος, με όλες του τις δυνάμεις, στο έργο της παροχής βοήθειας, είτε μέσω του τραπεζικού λογαριασμού που έχει ανοιχτεί για τους σεισμοπαθείς, είτε με προσφορά βοήθειας σε είδη πρώτης ανάγκης. Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Ηρακλείου (Σ.Η.Ε.Ν.Η.) Ζαϊμάκης Δημήτριος και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Στυλιανός Βιολάκης, επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο του ΣΕΗΜ και εξέφρασαν την αμέριστη στήριξή τους στο έργο του Συνδέσμου και της Πρωτοβουλίας των Επιχειρηματιών.

Στο ίδιο κλίμα προσφοράς, ο Πρόεδρος της ΕΤΕ ΔΕΗ ΤΔΕ Περιοχής Βόλου Σταύρος Γεωργιάδης, δήλωσε και εκείνος ότι, θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου να συνεισφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια των συλλόγων για την έμπρακτη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Τέλος, στο Hashtag Café & More της κας. Ματίνας Παπαϊωάννου στο 22 χλμ Βόλου-Λάρισας στην παλιά εθνική οδό στο Ριζόμυλο, θα μπορεί όποιος θέλει να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα και εμφιαλωμένα νερά.

Υπενθυμίζεται ότι είναι σε ισχύ ο Τραπεζικός Λογαριασμός στην Τράπεζα Θεσσαλίας με τίτλο Σ.Ε.Η.Μ. Ε.Π. ΜΑΖΙ-ΓΙΑ-ΤΟΥΣ-ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ και αριθμό 033239 017 5001 02 (ΙΒΑΝ GR 6709 1010 70000 3323 917 20023). Στο λογαριασμό αυτό, μπορεί οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό να καταθέτει τη βοήθειά του.

Επίσης, στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος που βρίσκεται έναντι της εκκλησίας της Μεταμόρφωσης στο Βόλο, συγκεντρώνονται καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, νερά, είδη προσωπικής υγιεινής βρεφών, παιδιών και ενηλίκων) για να αποσταλούν και αυτά άμεσα στους σεισμόπληκτους.

«Ελπίζουμε και άλλοι φορείς της περιοχής μας, επαγγελματικοί και μη να ευαισθητοποιηθούν και να δραστηριοποιηθούν άμεσα. ΟΙ ανάγκες που έχουν προκύψει στους σεισμόπληκτους απαιτούν πρωτοβουλίες χθες. Ας βοηθήσουμε τάχιστα, ο καθένας με τις δυνάμεις του, τους συνανθρώπους μας γιατί η κοινωνική ευθύνη μας διέπει, και πρέπει να μας διέπει, όλους», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου