ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζουν τις δράσεις στήριξης των σεισμόπληκτων της Λάρισας

συνεχίζουν-τις-δράσεις-στήριξης-των-σ-676769

Σε συνέχεια των δράσεων του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας και της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Επιχειρηματιών Μαγνησίας, και για την πλήρη διαφάνεια των έργων και των δράσεων αυτών, δημιουργήθηκε από κοινού, ένας λογαριασμός στήριξης για τους σεισμοπαθείς των Δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας.

Ποιο συγκεκριμένα, ανοίχτηκε χθες, στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, λογαριασμός με τίτλο Σ.Ε.Η.Μ. Ε.Π. ΜΑΖΙ-ΓΙΑ-ΤΟΥΣ-ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ και αριθμό 033239 017 5001 02 (ΙΒΑΝ GR 6709 1010 70000 3323 917 20023). Στο λογαριασμό αυτό, μπορεί οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό (καθώς είχαμε πλήθος επαφών για προσφορά βοήθειας από Έλληνες της ομογένειας) να καταθέτει τη βοήθειά του.

Επίσης, στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος που βρίσκεται έναντι της εκκλησίας της Μεταμόρφωσης στο Βόλο, συγκεντρώνονται ήδη είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, νερά, είδη προσωπικής υγιεινής βρεφών, παιδιών και ενηλίκων) για να αποσταλούν και αυτά άμεσα στους συνανθρώπους μας.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία Επιχειρηματιών Μαγνησίας και ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας επισημαίνουν πως: «βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται, και θα συνεχίσουν να προσφέρουν, από όποιο μετερίζι και αν μπορούν, μέχρι οι άνθρωποι αυτοί και οι οικογένειές τους να σταθούν και πάλι στα πόδια τους και να μπορέσουν να επιστρέψουν στις εστίες τους. Ο αγώνας θα είναι μακρύς και χρειάζεται αδιάλειπτη βοήθεια και η υποστήριξη όλων μας. Ακόμη και η πιο μικρή προσφορά αγάπης, δίνει μεγάλη δύναμη και κουράγιο στους πληγέντες συνανθρώπους μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου