ΤΟΠΙΚΑ

Στην κορυφή χωρίς παρέα ο Πιερικός

στην-κορυφή-χωρίς-παρέα-ο-πιερικός-851206

Ο Πιερικός βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος στη βαθμολογία του βορείου ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Η ομάδα της Κατερίνης χθες με 1-3 το τοπικό ντέρμπι με τον Εθνικό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και απέκτησε διαφορά δύο βαθμών από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 του Πολυκάστρου εκτός έδρας.
Η Λαμία επέστρεψε στις επιτυχίας και επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ στη Θέρμη ο Ανδρούτσος Γραβιάς πέτυχε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 2-4 επί του Θερμαϊκού.
Η Δόξα Δράμας συνέχισε το θετικό της σερί, καθώς αξιοποίησε το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στα Τρίκαλα (1-0) και έφτασε στην τέταρτη διαδοχική της νίκη.
Τα αποτελέσματα:
Ναυπακτιακός Αστέρας – Καβάλα 0-2 (25 Παπανδρέου, 48 Μπαρέτο)
Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (8 Πιτσόλο)
Θερμαϊκός – Ανδρούτσος Γραβιάς 2-4 (61 Ζιάκας, 92 Δούμας – 6, 41 Γκολεμπιέφσκι, 16 Σωτηρίου, 94 Σερπάνος -Στο 44 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπούκας του Θερμαϊκού, ενώ στο 73 αποβλήθηκε επίσης με απευθείας κόκκινη και ο Βουτσαρίδης)
Πολύκαστρο – Ολυμπιακός Βόλου 1-1 (18 Λεπτοκαρύδης – 73 Σισά)
Εθνικός Κατερίνης – Πιερικός 1-3 (78 Βαρβούτης – 9, 89 Π. Κυπαρίσσης, 60 Καλαμπάκας)
Αναγέννηση Αρτας – ΑΕ Γιάννενα 0-1 (71 Χάιντουτσεκ)
Δόξα Γρατινής – ΠΑΟΝΕ 0-2 (21, 29 Ναλμπάντης -Στο 50αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Νεστορίδης της Δόξας)
Δόξα Δράμας – Τρίκαλα 1-0 (42 πέν. Τσερκέζος –
Στο 11 ο Αμαραντίδης των Τρικάλων συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα της Δόξας Δράμας, Κώστα Δάφκο, που χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Δεν υπήρχε ασθενοφόρο με συνέπεια περιπολικό να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να βγάλει εκτός γραμμών των νεαρό γκολκίπερ, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο Δάφκος, γιος του παλιού τερματοφύλακα Γιώργου, που ήταν στο γήπεδο και έσπευσε δίπλα του, υπέστη μερική αμνησία για ελάχιστα λεπτά. Λίγο αργότερα, όμως, σηκώθηκε και έδειξε ότι είναι καλύτερα. Δέκα λεπτά αργότερα, ήλθε το ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου έκανε ακτινογραφία, ενώ του τοποθετήθηκαν ράμματα.
Στο 52 ο Μπέλλιος της Δόξας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα).
Η Ενωση Θράκης είχε ρεπό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου