ΤΟΠΙΚΑ

Αθανάσιος Κουτσός: Ηταν συκοφαντία στο πρόσωπό μου

αθανάσιος-κουτσός-ηταν-συκοφαντία-στ-669677

Σκοπιμότητα καταλογίζει στο γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Βογιατζή, ο πρόεδρος της Ενωσης Αναπήρων – Θυμάτων Πολέμου και Εθνικής Αντίστασης, Αθανάσιος Κουτσός, για τα περιστατικό με το στεφάνι, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων, που προηγήθηκε της παρέλασης, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, η Ενωση Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου και Εθνικής Αντίστασης Μαγνησίας, είδε να… χάνει εκτός από τις συντάξεις των μελών της και το στεφάνι που επρόκειτο να καταθέσει.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, προηγούνται οι εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων. Ενας από αυτούς ο Γραμματέας της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Βογιατζής, ο οποίος πήρε αντί για το στεφάνι με την κορδέλα του κόμματος, το στεφάνι της Ενωσης Αναπήρων και το κατέθεσε στο άγαλμα. Όταν το κατάλαβε ήταν αργά… Και η Ενωση Αναπήρων δια του προέδρου της Αθανασίου Κουτσού, αναγκάστηκε να καταθέσει το στεφάνι με την κορδέλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο κ. Κουτσός για το περιστατικό, αποδίδει σκοπιμότητα στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Βόλου, που πρόθυμα έστειλε κάποιον να με ρωτήσει αν θέλω να με βοηθήσουν να καταθέσω το στεφάνι. Αφού τον ευχαρίστησα του έδειξα ότι έχω τον συνάδελφό μου, κ. Αλεξίου.

Το μεγάλο γεγονός είναι ότι, όταν ο κ. Αλεξίου πήγε να πάρει το στεφάνι της Ενωσής μας για κατάθεση, δεν το βρήκε, αλλά βρήκε το στεφάνι του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναγκάστηκα να καταθέσω το στεφάνι αυτό παρά τη θέλησή μου.

Γι’ αυτό το γεγονός δηλώνω ότι δεν πιστεύω ότι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατά λάθος πήρε το στεφάνι της Ενωσής μας, αλλά ήταν συκοφαντία στο πρόσωπό μου.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να εξοντώσει και να διαλύσει τους αναπήρους, τα θύματα πολέμου και εθνικής αντίστασης, επειδή εγώ ο πρόεδρος διαμαρτύρομαι για τα αδικήματα που γίνονται στην τάξη μας και ήταν ο λόγος που για πρώτη φορά δεν πήραμε μέρος στην παρέλαση ως διαμαρτυρία. Επειδή θέλησα να διαμαρτυρηθώ για το επίδομα λουτροθεραπείας των θυμάτων πολέμου που λάμβαναν κάθε χρόνο το μήνα Ιούνιο και μέχρι σήμερα δεν το έχουν λάβει. Αυτά τα χρήματα δεν είναι από το ταμείο του Υπουργείου Οικονομικών αλλά από κρατήσεις των συντάξεών τους.

Καμία αδικία δεν διόρθωσε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ζητώ να μας δώσουν τίποτε, παρά μόνο αυτά που υποσχέθηκαν και μας ανήκουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου