ΤΟΠΙΚΑ

Στον Αρειο Πάγο οκτώ εργαζόμενοι του Δήμου Βόλου

στον-αρειο-πάγο-οκτώ-εργαζόμενοι-του-δ-663713

Διεκδικούν από τον Δήμο Βόλου επιδόματα και δώρα από το 2001 – Στις 15 Ιανουαρίου συζητείται η αίτηση αναίρεσης των εργαζομένων

Μέχρι τον Αρειο Πάγο θα φθάσουν οκτώ εργαζόμενοι του πρώην Δήμου Ν. Ιωνίας που διεκδικούν επιδόματα και δώρα από το 2001.

Οι εργαζόμενοι είχαν δικαιωθεί πρωτοδίκως, ωστόσο ο Δήμος Βόλου άσκησε έφεση. Στο Εφετείο η απόφαση που εκδόθηκε ήταν υπέρ του Δήμου και οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προσφύγουν στον Αρειο Πάγο καταθέτοντας αίτηση αναίρεσης, η οποία θα συζητηθεί την Τρίτη 15 Ιανουαρίου.

Χθες στην πρώτη για το νέο έτος συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής αποφασίστηκε ο Δήμος να εκπροσωπηθεί από τις έμμισθες δικηγόρους του, απόφαση που καταψήφισε ο επικεφαλής της ΛΑΣ, Αποστόλης Νάνος.

«Πράσινο φως» άναψε για τον διαγωνισμό για την επέκταση του δικτύου οδών ήπιας κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης που αφορά στις οδούς Ογλ, Τοπάλη και Μαυροκορδάτου, ενώ αναδείχθηκε εκ νέου ανάδοχος στο καταφύγιο αδεσπότων η κ. Χριστίνα Χαλάτση που ήταν και η μοναδική που κατέθεσε προσφορά στον διαγωνισμό που έγινε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου