ΤΟΠΙΚΑ

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ χτυπάει πάντα … 2 φορές

ο-ταχυδρομοσ-χτυπάει-πάντα-2-φορές-851206

Δεκατρία κόκκινα τριαντάφυλλα
Εκτός από τις τηλεφωνικές του ευχές ο Αντιδήμαρχος Αγριάς Χαράλαμπος Ζάχος απέστειλε στη Ζέττα Μακρή με αφορμή την χθεσινή της εορτή και δεκατρία κόκκινα τριαντάφυλλα. Δεκατρείς του μήνα χθες, δεκατρία και τα τριαντάφυλλα. Κυνηγάει τους συμβολισμούς ο Αντιδήμαρχος.
Χ.Μ.

Σύνθεση Καραμανλή
Εκτός από τις θερμές ευχές του, από το Πρωθυπουργικό ζεύγος Κώστα και Νατάσσας Καραμανλή η Ζέττα Μακρή χθες για τη γιορτή της έλαβε και μια υπέροχη σύνθεση από άνθη σε σχήμα γόνδολας. Πάντως το ζεύγος Καραμανλή δείχνει συνέπεια στις ονομαστικές εορτές των βουλευτών.
Χ.Μ.

Νέο κρούσμα με αδέσποτα
Λαχτάρησε χθες το απόγευμα ένα εξάχρονο αγοράκι στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Αιτία για μία ακόμη φορά τα αδέσποτα, τέσσερα εκ των οποίων επιτέθηκαν στον πιτσιρίκο, ο οποίος έβαλε τα κλάματα. Η παρέμβαση περαστικού κυρίου στάθηκε σωτήρια, ωστόσο δέχθηκε και ο ίδιος την επίθεση των τετράποδων.
Χ.Μ.

Ενδιαφέρουσα σύσκεψη
Σήμερα στις 10.30 το πρωί στο εργοστάσιο ΕΒΟΛ θα γίνει ευρεία σύσκεψη των στελεχών της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Βόλου. Θα συμμετέχουν οι πρόεδροι των Πρωτοβάθμιων Συνεταιρισμών και οι Αντιπρόσωποι της Ένωσης. Αντικείμενο της σύσκεψης είναι ο απολογισμός και οι προοπτικές της οργάνωσης. Πληροφορούμαστε ότι ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Νικήτας Πρίντζος θα καταθέσει άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία σχετίζεται με το χαράτσι που πληρώνουν οι αγρότες για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων τους. Αναμένουμε την πρόταση, διότι το θέμα έχει φουσκώσει.
Χ.Μ.

Το παραλιακό μέτωπο
Πρέπει να γίνει επιτέλους κατανοητό ότι λόγο στην αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου του Βόλου δεν δικαιούνται μόνο όσοι έχουν την τύχη να διαμένουν εκεί. Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αφορούν ολόκληρη την πόλη. Την δροσιά του πάρκου ή της πισίνας τη χρειάζεται περισσότερο ο κάτοικος της Αναλήψεως από τον κάτοικο του παραλιακού μετώπου του Αναύρου, που έτσι κι αλλιώς την χαίρεται καθημερινά. Ούτε το πάρκο ούτε το ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ» είναι προέκταση της αυλής κανενός. Ανήκουν στην πόλη και η όποια αναβάθμισή τους και αξιοποίησή τους αφορά στους πολίτες.
Χ.Μ.

Ερχονται πρόστιμα
Τις επόμενες μέρες αναμένεται έντονη δραστηριότητα της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου σχετικά με τα τραπεζοκαθίσματα καταστημάτων και τους πάγκους εμπορευμάτων που δεν διαθέτουν σχετική άδεια στους κάθετους και παράλληλους δρόμους του κέντρου. Κάτι ακούγεται για τσουχτερά πρόστιμα χωρίς καμία εξαίρεση. Με δυο λόγια δεν πρόκειται να εξαιρεθούν ούτε οι λεγόμενοι επώνυμοι και γνωστοί επιχειρηματίες. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί κάτι τέτοιο;
Χ.Μ.

Ενδιαφέρουσες προτάσεις
Ενδιαφέρουσες οι χθεσινές προτάσεις του Νομάρχη Απόστολου Παπατόλια και της Νομαρχιακής Αρχής γενικότερα με στόχο την πάταξη της γραφειοκρατίας και την ενίσχυση της διαφάνειας. Μακάρι να αποδώσουν σύντομα και από την θεωρία και τις προθέσεις να περάσουμε στο αποτέλεσμα. Βέβαια αυτό για τα «φίλτρα διαφάνειας» στην Πολεοδομία μάς θυμίζει λίγο τα υβριδικά φίλτρα της ΑΓΕΤ, που όλοι τα ζητάνε, αλλά ποτέ δεν έρχονται. Μακάρι να αλλάξει το κλίμα. Θα είναι προς όφελος όλων μας.
Χ.Μ.

Ποιοι δεν τηλεφώνησαν
Πλήθος επωνύμων και πολιτικών ευχήθηκαν χθες τηλεφωνικά ή δια ζώσης στην εορτάζουσα Ζέττα Μακρή. Δύο μόνο δεν σου τηλεφώνησαν Ζέττα, εκτός και αν σου ευχήθηκαν και τους ξέχασες από την μακροσκελέστατη ανακοίνωσή σου. Ποιοι είναι; Θα μας τους πεις;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου