ΤΟΠΙΚΑ

«Δεν είναι ο Δήμος υπεύθυνος για το αεροδρόμιο Αγχιάλου»

δεν-είναι-ο-δήμος-υπεύθυνος-για-το-αερ-661586

Απάντηση Δήμου Βόλου περί «έλλειψης ενδιαφέροντος για το αεροδρόμιο»

Από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Βόλου, Αχ. Μπέου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Από την αντιδημαρχία Τουρισμού σχετικά με κακόβουλα σχόλια των Μέσων Ενημέρωσης Καρεκλίδη περί έλλειψης ενδιαφέροντος για την λειτουργία του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου και την αποχώρηση της Ryanair, έγινε το ακόλουθο σχόλιο:

Αναμφίβολα δεκτός ο έλεγχος από τον κ. Καρεκλίδη για τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων μας, έστω και αν είναι άδικος. Ασφαλώς κανείς δεν παραγνωρίζει το γεγονός ότι ο Δήμος Βόλου ούτε την αρμοδιότητα, αλλά και ούτε τη δυνατότητα έχει να παρέμβει στην υπόθεση της εταιρίας Ryanair, που για τη συνέχιση της λειτουργίας των γραμμών της στην περιοχή μας απαιτεί το ποσό των 400.000 ευρώ!

Παρά ταύτα δεσμευόμαστε ότι αν ο κ. Καρεκλίδης καταβάλλει στην εφορία το ποσό αυτό, που είναι ακριβώς το ήμισυ αυτών που οφείλει, θα αγωνιστούμε όπως το ποσό αυτό διατεθεί για την ανάπτυξη του αεροδρομίου

Σε αναγνώριση μάλιστα της γενικότερης προσφοράς του στο Βόλο και τη Μαγνησία θα ζητήσουμε και την αλλαγή της ονομασίας του αεροδρομίου σε «Καρεκλίδειο» αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδος!

ΥΓ. Με τις πολιτικές χήρες του κ. Σκοτινιώτη κα ιδιαίτερα με το θηλυκό Μητσοτάκη απαξιούμε να ασχοληθούμε… έχουμε σοβαρότερα ενδιαφέροντα από τις μπουρδολογίες που καθημερινά δημοσιεύουν…».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου