ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη στο Βόλο του επικεφαλής της «Οικολογικής Θεσσαλίας»

επίσκεψη-στο-βόλο-του-επικεφαλής-της-661639

Ο επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης «Οικολογική Θεσσαλία» Νίκος Πουτσιάκας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Βόλο, χθές Τρίτη και συναντήθηκε με μέλη και φίλους της «Οικολογικής Θεσσαλίας» και με άλλους φορείς.

Η αρχική συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τα μέλη της «Οικολογικής Θεσσαλίας» στο οικολογικό στέκι του Βόλου, όπου διεξήχθη εκτενής συζήτηση επί των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή και εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εκεί συζητήθηκαν επίσης οργανωτικά θέματα της κίνησης, καθώς και οι βασικές προτεραιότητες που θα πρέπει να χαράξει ο Συνδυασμός για το επόμενο διάστημα.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στην οικοκοινότητα Διμηνίου. Επιπλέον επισκέφτηκε την «Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας», όπου συζητήθηκε το θέμα της Κάρλας και διάφορα άλλα περιβαλλοντικά ζητήματα της περιοχής.

Τέλος σε συνάντηση που είχε στο τμήμα λαογραφίας του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις σχετικά με το θέμα της διατήρησης και αξιοποίηση της πολιτισμικής παράδοσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου