ΤΟΠΙΚΑ

Εκκληση για αίμα από τη Φλόγα Μαγνησίας

εκκληση-για-αίμα-από-τη-φλόγα-μαγνησία-659238

«Αγάπη με πράξεις» είναι το σύνθημα που προτάσσει η «Φλόγα» Μαγνησίας, απευθύνοντας έκκληση σε όλους τους ευαισθητοποιημένους φίλους του συλλόγου να προσφέρουν αίμα και αιμοπετάλια για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η υπεύθυνη της «Φλόγας» Μαγνησίας, Ντίνα Τριανταφύλλου, η έλλειψη παρατηρείται το τελευταίο δίμηνο και όσοι επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου, δηλώνοντας ότι το αίμα που θα προσφέρουν προορίζεται για τη «Φλόγα».

Στο μεταξύ, διοργανώνεται Χριστουγεννιάτικο παζάρι για την ενίσχυση των σκοπών της «Φλόγας», στο διάστημα από 10 έως 23 Δεκεμβρίου, στο χώρο του Συλλόγου, στο ισόγειο του παλιού ΠΙΚΠΑ, Χαρισιάδου 3, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421024628.

Η παραπάνω δράση θα υλοποιηθεί μετά την ευγενική διάθεση και πρόθεση της διεύθυνσης, των καθηγητών και σπουδαστών του τμήματος ραπτικής και κοσμήματος του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου, να κατασκευάσουν μικρά είδη δώρων για τη «Φλόγα».

«Ζητάμε τη συμμετοχή και την παρουσία σχολείων, σχολών, ωδείων, νηπιαγωγείων, με ότι σκέφτονται να παρουσιάσουν, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης» υπογραμμίζει η κ. Τριανταφύλλου. Η ίδια σημειώνει επίσης, ότι εάν υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς μικρών Χριστουγεννιάτικων κατασκευών και άλλοι φορείς ή καταστήματα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους εθελοντές της «Φλόγας».

Παράλληλα διατίθενται προς πώληση τετράδια, ημερολόγια, ατζέντες, πετσετούλες, όλα με το λογότυπο της «Φλόγας».

Τέλος, στις 11 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, η μουσική σχολή Τραγουδάρα διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη συναυλία για τη «Φλόγα» ενώ, στο μεταξύ, έχει αναπτυχθεί πλαίσιο συνεργασίας, με το Σωματείο «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου