ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Ωραία! Τα ξαναείδαμε τα «έσχες» αρχηγών και βουλευτών. Πότε θα μάθουμε και τα «πόθεν»;
Με το καλό τα ανάλογα και για τα τοπικά πρόσωπα…

Η απορία δεν είναι αν η Εκκλησία έδωσε του αγώνες τους. Αυτό δεν αμφισβητείται. Η απορία είναι πότε πρόλαβε και τα έμαθε αυτά ο Χριστόδουλος, ανάμεσα σε σπουδές και διαβάσματα.

Επειδή πολλοί απορούν γιατί ενώ οι εκλογές αργούν σύμφωνα με την κυβέρνηση, άρχισαν κιόλας οι υποσχέσεις παροχών αλλά και τα εκλογικά ρουσφέτια (προσλήψεις κ.λ.π.). Ισως επειδή λένε ότι τα αδημοσίευτα γκάλοπ δείχνουν μισή μονάδα μπροστά το ΠΑΣΟΚ.

Α, ο Περιφερειάρχης θα μεταβεί με πλωτό μέσο από τον Αη Γιάννη στο Κεραμίδι. Θα κάνει rafting ή ιστιοδρομία άραγε;

«Κι εγώ θέλω αιρετό Περιφερειάρχη, αλλά προς το παρόν θεσμός είναι ο διορισμένος» απάντησε ο κ. Γκούπας στο Νομάρχη Μαγνησίας. Θα το επαναλάβει τώρα που αποκλείστηκε των προσκλήσεων για την πανθεσσαλική σύσκεψη με θέμα τη διαχείριση των νερών που οργανώνει ο Παπατόλιας;

Δεν μάσησε τα λόγια του πάλι ο Γ. Σούρλας, που έθεσε ευθέως θέμα εμπλοκής προσώπων από τη Νέα Δημοκρατία στο Χρηματιστήριο την περίοδο 1999-2000, μιλώντας στον Ρ/ΣΣ ΑΛΦΑ των Αθηνών.
«Υπάρχουν απατεώνες και από τη Νέα Δημοκρατία μπλεγμένοι στην υπόθεση του Χρηματιστηρίου και πρέπει να πεταχτούν έξω», είπε.

Το απόλυτο… τάιμινγκ από το Δήμαρχο Ν. Ιωνίας. Εκανε δήλωση για την επέτειο ίδρυσης του Δήμου προωθώντας το θέμα συνένωσης με το Βόλο, δηλαδή της κατάργησης του Δήμου του!

Δεν έχεις άδεια για μαγαζί διασκέδασης; Διοργάνωσε κάθε Παρασκευο-Σάββατο φιλανθρωπικό χορό με εισιτήριο εισόδου όσο θέλεις λόγω φίρμας και καθάρισες τη μπουγάδα. ΣΔΟΕ, υπάρχεις;

Η φράση της ημέρας: «Δεν μπορώ να έχω κανένα σεβασμό ή συγκατάβαση για μια κυβέρνηση που πηγαίνει από λάθος σε λάθος, με σκοπό να διατηρείται στην αρχή.» (Μαχάτμα Γκάντι)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου