ΤΟΠΙΚΑ

Το βάρος στον Χρόνη για το σχεδιασμό της νέας Νίκης

το-βάρος-στον-χρόνη-για-το-σχεδιασμό-τ-851206

Στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Χρόνη, πέφτει το βάρος για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και την λήψη σημαντικών αποφάσεων για το «χτίσιμο» της νέας ομάδας. Αυτό τουλάχιστον διέρρευσε χθες από τους ανθρώπους της διοίκησης, που ανακοίνωσαν πως ο κ. Χρόνης αναλαμβάνει πλέον πιο ενεργητικό ρόλο και σχεδόν εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Οσον αφορά στις συζητήσεις με φερόμενο ενδιαφερόμενο επιχειρηματία για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε επίσημα η ΠΑΕ πριν μια εβδομάδα, συνεχίζουν να καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου και κανείς εκτός των υψηλόβαθμων διοικητικών στελεχών δεν γνωρίζει κάτι παραπάνω. Εκτός αν ο κ. Χρόνης είναι αυτός, που αναλαμβάνοντας πιο ενεργητικό ρόλο, αναλάβει και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, σενάριο που επίσης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες…
Ισως πάντως στην ΠΑΕ να περιμένουν την ΓΣ στα τέλη Ιουνίου για να γίνουν οι όποιες ανακοινώσεις, που αφορούν το διοικητικό.

Φεύγει κι ο Γκάγκας
Μετά τον Λάμπρο Χώνο που «κούνησε» μαντήλι και χωρίς να έχει ανακοινώσει κάτι η διοίκηση, πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την ομάδα, κοντά στην έξοδο βρίσκεται και ο Σπύρος Γκάγκας. Το συμβόλαιο του 29χρονου αμυντικού λήγει και μένει ελεύθερος και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Μάλιστα ακόμη δεν τα έχει βρει με την ΠΑΕ στον διακανονισμό για τα χρήματα που του οφείλονται από την σεζόν που μόλις τέλειωσε. Ηδη για τον Γκάγκα έχει δείξει ενδιαφέρον ο Πιερικός. Πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο φαντάζει να παραμείνουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι, οι Γκίτκος, Ρουμελιώτης και Μπαλάφας. Μάλιστα για τον τελευταίο στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έχει μπει και η ΑΕ Γιάννενα, που έχει δείξει ενδιαφέρον και για τον Μπόλο.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι εξοφλήσεις των ποδοσφαιριστών και γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να μπει μια σειρά στις υποχρεώσεις και στις οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ προς τους παίκτες.

Δεν έγινε το ραντεβού με τον Διαμαντόπουλο
Παράταση πήρε η συζήτηση για την πιθανή ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ της διοίκησης και του Διαμαντόπουλου. Το χθεσινό ραντεβού δεν πραγματοποιήθηκε μια και δεν μπόρεσε να έρθει από την Αθήνα ο κ. Χρόνης και έτσι οι όποιες εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή μεταφέρονται για την ερχόμενη εβδομάδα.

Ανακοίνωση του Blue Club
Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το Blue Club “Παναγιώτης Ντοκούζης” υποσχέθηκε ότι από δω και στο εξής θα είναι κοντά στα νέα παιδιά της Νίκης. Ηρθε η ώρα να κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας. Την Κυριακή 17 Ιουνίου θα βρεθούμε στην Καστοριά να ενισχύσουμε την προσπάθεια των Νέων Αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων. Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους Νικιώτες να συμπαρασταθούν σ’ αυτή την ομάδα που εδώ και χρόνια μας κάνει υπερήφανους. Το αξίζει. Αξίζει να ενισχύσουμε το μέλλον της Νίκης. Δηλώστε συμμετοχή στη διήμερη εκδρομή του Blue Club στην Καστοριά στις 17-18 Ιουνίου (διανυκτέρευση Κυριακή βράδυ)».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου