ΤΟΠΙΚΑ

Ανεβάζουν ρυθμούς στον Α.Ο. Ολυμπιακό

ανεβάζουν-ρυθμούς-στον-α-ο-ολυμπιακό-851206

Με στόχο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Βόρειο Ομιλο της Γ’ Εθνικής συνεχίζει να προετοιμάζεται ο Α.Ο. Ολυμπιακός Βόλου. Οι προπονήσεις των ερυθρόλευκων είναι διπλές και καθημερινές στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου και ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας, σε συνεργασία με τον βοηθό του Μιχάλη Μπίζιο ζητάνε όλο και περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές τους.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν αναδειχθεί, και όχι άδικα, ήδη πρωταθλητές αλλά στο επίπεδο των μεταγραφών. Το ερυθρόλευκο παζλ πάντως παρά τις 15 μεταγραφές δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου αναζητούν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που θα συμπληρώσουν με την σειρά τους το έμψυχο δυναμικό.
Οι θέσεις οι οποίες αναζητούν ποδοσφαιριστή οι ερυθρόλευκοι είναι αυτές του αριστερού μπακ αλλά και του τρίτου τερματοφύλακα. Στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου οι ερυθρόλευκοι θα βρίσκονται μέχρι και την Πέμπτη το απόγευμα. Την Παρασκευή το πρωί θα αναχωρήσουν για τα Χάνια Πηλίου, ώστε εκεί να πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους το οποίο και θα κρατήσει ως τις 2 Αυγούστου.
Παράλληλα από εργομετρικές εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο των Τρικάλων πέρασαν χθες και προχθές ανά οκτώ άτομα, ενώ ακόμη ένα γκρουπ θα περάσει σήμερα. Απόντες από την χθεσινή προπόνηση ήταν ο στρατευμένος Νίκος Ιορδανίδης, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στο Βόλο σήμερα Τετάρτη και να ακολουθήσει μέρος της προετοιμασίας αλλά και ο Βραζιλιάνος Λούκας Μάρκος Ενρίκε, που ταξίδεψε ως την Καστοριά προκειμένου να επιστρέψει μαζί με την οικογένειά του.

Φιλικά
Στο πρόγραμμα της προετοιμασίας εντάσσονται όπως είναι φυσιολογικό και οι φιλικοί αγώνες με στόχο να διαπιστωθεί η κατάσταση των ποδοσφαιριστών αλλά και να δουλευτούν σχήματα και πρόσωπα που επιθυμεί ο Μιχάλης Ζιώγας. Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει να αγωνιστούν με ομάδες των τριών πρώτων κατηγοριών του ποδοσφαίρου στη χώρα μας και έχουν κλείσει φιλικά με ομάδες όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Εθνικός Αστέρας, ενώ αναμένεται και η απάντηση της ΑΕΛ σε πρόταση που της έχει γίνει. Μοναδικό πρόβλημα ώστε να ορισθούν οι ημερομηνίες των αγώνων αποτελεί η εξεύρεση γηπέδου που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των συλλόγων. Μετά τις φιλικές αναμετρήσεις οι ερυθρόλευκοι θα περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στον θεσμό του Κυπέλλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου