ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Τα φρεάτια της Αθηνών
Ας επιληφθεί κάποιος υπεύθυνος της ΔΕΥΑΜΒ για τα ελαττωματικά φρεάτια επί της οδού Αθηνών που έχουν κάνει το βίο αβίωτο των κατοίκων της περιοχής Αϊβαλιώτικα. Τόσο δύσκολο είναι βρε παιδιά. Εντάξει, δε λέω, υπάρχουν και οι άδειες του καλοκαιριού, αλλά όχι κι έτσι….
Α.Τ

Η ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων
…Επί τη ευκαιρία, κάτι που ενδιαφέρει την ίδια περιοχή του Βόλου που γειτνιάζει με τον αρχαιολογικό χώρο των Πευκακίων. Προεκλογικά η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι κάνει λόγο για συνεργασία με την Αρχαιολογική Υπηρεσία, έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί από το Δ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης το έργο ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων. Υπάρχει άραγε κινητικότητα σε μελετητικό επίπεδο για την ωρίμανση του συγκεκριμένου έργου, που σε περίπτωση που χρηματοδοτηθεί και υλοποιηθεί θα ήταν μία ευτυχής συγκυρία για το Πολεοδομικό Συγκρότημα;
Α.Τ

Το προσωπικό στον ΚΟΔΒ
Τα προβλήματα πληρωμών στον Καλλιτεχνικό δεν είναι σημερινά. Προβλήματα υπήρχαν και επί Πιτσιώρη και επί Μήτρου. Ποτέ όμως στην έκταση που υπάρχουν σήμερα. Τα προβλήματα είναι συνδεδεμένα ασφαλώς και με τον τεράστιο αριθμό απασχολουμένων στον Οργανισμό. 220 συνολικά άτομα. Θα ήταν νομίζουμε εξαιρετικά χρήσιμο και ενδιαφέρον να δώσουν στη δημοσιότητα οι κ.κ. Αλ. Βούλγαρης και Χρ. Τσαμπρινός τα αναλυτικά στοιχεία του απασχολουμένου προσωπικού τα τελευταία 15 χρόνια, προκειμένου οι πολίτες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα….
Α.Τ

Το Σχέδιο Πόλης στη Νέα Ιωνία
Με εκφρασμένη την πολιτική βούληση της Δημοτικής Αρχής της Νέας Ιωνίας να εντάξει στο υπό Αναθεώρηση Σχέδιο Πόλης όλη την περιοχή – ομπρέλα που περικλείει τη Γεωπονική Σχολή στην περιοχή του Φυτόκου, οικιστές της γύρω περιοχής αιτούνται την ένταξη στο Σχέδιο Πόλης και τη χωροθέτηση χρήσεων γης της περιοχής που εκτείνεται βόρεια του περιφερειακού και του χειμάρρου Ξηριά.
Α.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου