ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ταχυδρόμος χτυπάει πάντα … 2 φορές

ο-ταχυδρόμος-χτυπάει-πάντα-2-φορές-851206

Στο μαντρί
Τον κ. Θανάση Κοκκινούλη, γνωστό γαλάζιο αγροτοσυνδικαλιστή, ο οποίος εξέφραζε τις διαφωνίες του συνεχώς για την πολιτική της Κυβέρνησης δεν το ξεχάσαμε τόσο γρήγορα. Μόνο που επανήλθε με δηλώσεις του, του στυλ «Ένας νέος αγρότης θα ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία, γιατί δε βλέπει κάτι από το ΠΑΣΟΚ», «Από το ΠΑΣΟΚ ένας αγρότης δεν έχει να περιμένει τίποτα», «Ο κύριος Μπασιάκος είναι καλός διαχειριστής»… Ποιος μίλησε για το μαντρί;
Δ.Χ.

Ωϊμέ…
Ξέρετε ποιος νομαρχεύει μέχρις ότου επανακάμψει από τις ολιγοήμερες διακοπές του στη Χαλκιδική ο Παπατόλιας ; Ο αντινομάρχης Νικ. Ντίτορας.
Νικόλα, ας κάνουμε όλοι μας το σταυρό μας να μην καεί και το άλλο μισό στο Πήλιο και τρέχουμε μετά όλοι μαζί, ανήμερα της Παναγίας. Ωϊμέ…
Α.Τ

Να ξανακόψει το κάπνισμα
…Επί τη ευκαιρία καλό είναι να …ξανακόψει το κάπνισμα ο νομαρχεύων Αντινομάρχης, γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά από πού θα σ΄ έλθει…
Α.Τ

Συγχαρητήρια της Ζέττας
Την Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας επισκέφθηκε η Ζέττα χθες και συνεχάρη τον Δ/ντή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς και τους άνδρες του τμήματος, οι οποίοι με συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να εντοπίσουν χασισοφυτεία στην περιοχή του Αλμυρού και σε έφοδό τους να συλλάβουν τον υπεύθυνο, ο οποίος καλλιεργούσε 473 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης στην περιοχή «Μαγγανίτσα» Αλμυρού.

Μελέτη…
Δεν πήγε μόνο για ξεκούραση στην Χαλκιδική, από χθες, ο νομάρχης Μαγνησίας Απ. Παπατόλιας. Επέλεξε, έλεγε, την συγκεκριμένη περιοχή, για να «μελετήσει» το μοντέλο που εφάρμοσαν ενάντια στις πλημμύρες, ώστε ο ίδιος να το αποφύγει…
Β.Σ.

Με πούρα
Θα επιστρέψει λίγο πριν τον 15αύγουστο, όπως ενημέρωσε τους συνεργάτες του από τις καλοκαιρινές διακοπές ο νομάρχης. Κάποιοι, όμως, έως τότε ίσως χρειαστούν και πούρα… με όσα συμβαίνουν καθημερινά γύρω τους.
Β.Σ.

«Ανώνυμες» πιέσεις
Είναι λυπηρό, ήταν το πρώτο σχόλιο της Γενικής Γραμματέας της Νομαρχίας Γιόλας Βαλατσού, η οποία χθες κλήθηκε να απαντήσει για σχόλια των τελευταίων ημερών γύρω από προκηρύξεις έργων και παρεμβάσεις σε Επιτροπές.
Η κ. Βαλατσού δεν απέφυγε να καταθέσει τη δική της άποψη γύρω από την αναστάτωση που, όπως φαίνεται, έχει δημιουργήσει σε ορισμένους η μεγαλύτερη δημοσιότητα προκηρύξεων με οποιοδήποτε αντικείμενο, άνω των 1.000 ευρώ.
Πιέσεις, είπε, δέχθηκε, όπως και ο νομάρχης για να σταματήσει αυτό το …κακό, ωστόσο, δεν είχε να κατονομάσει συγκεκριμένα πρόσωπα.
Β.Σ.

Άργησαν
Στη «μέση» ενός προβλήματος, που δεν μπορεί να λύσει, έχει βρεθεί ο δήμος Αισωνίας. Τα ταξί της Αισωνίας και του Βόλου τα «έσπασαν» μεταξύ τους και η δημοτική αρχή βρίσκεται αντιμέτωπη με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους πολίτες, οι οποίοι καλά πηγαίνουν στο παζάρι του Διμηνίου, αλλά το θέμα είναι πώς επιστρέφουν. Το δημοτικό συμβούλιο ζητά τώρα από την Νομαρχία να λάβει απόφαση. Με αυτά και με εκείνα, το παζάρι θα τελειώσει και ακόμη θα ψάχνονται…
Β.Σ.

Έλεος
Αυτός ο τραγέλαφος με τον Μπαλάφα πρέπει να σταματήσει, έλεγε χθες ο αντινομάρχης Ηλ. Ξηρακιάς, ο οποίος δέχθηκε στο γραφείο του εργαζόμενους της «Αθηναϊκής Τεχνικής» που δεν πληρώνονται για εργασίες που δεν γίνονται, αλλά που δεν μπορούν να απολυθούν εταιρεία δεν έχει λεφτά και τρέχα γύρευε.
Τουλάχιστον ήρθε ο καιρός, ή μάλλον έτσι φαίνεται προς το παρόν, να υπογραφεί η σύμβαση για την εργολαβία-σκούπα. Να περάσει τώρα και η αργία του δεκαπεντάγουστου και βλέπουμε.
Β.Σ.

Βρήκε απάγκιο στη Χαλκιδική
Με βάρδιες έξω από τις σκηνές την έβγαλαν προχθές το βράδυ οι παραθεριστές σε κάμπινγκ της Χαλκιδικής, έτσι ώστε να προλάβουν τα χειρότερα σε ενδεχόμενη νέα νεροποντή.
Η προσπάθεια αναζήτησης της στήλης για το νομαρχιακό ζεύγος στα κάμπινγκ του Αρμενιστή και στο Ποσείδι δεν απέδωσε καρπούς. Μάλλον το ζεύγος Παπατόλια, που την …έκανε προχθές για λίγες μέρες, προκειμένου να αποφύγει τις σκοτούρες της ΝΑΜ, έχει απαγκιάσει σε κάποιο δροσερό studio με θέα τον Τορωναίο ή το Αιγαίο…
Α.Τ

Έχο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου