ΤΟΠΙΚΑ

Να συνεχίσει απτόητος θέλει ο Εθνικός Ολυμπιακός

να-συνεχίσει-απτόητος-θέλει-ο-εθνικός-851206

Απέναντι στον Εορδαϊκό θα κυνηγήσει η ομάδα του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου σήμερα στις 3μμ την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πιστοποιήσουν την αγωνιστική άνοδο και την ανεβασμένη ψυχολογία τους μετά τον ερχομό των Σταματίου-Μάνδαλου στον ερυθρόλευκο πάγκο. Τα πρώτα δείγματα της νέας δουλειάς που γίνεται στο Βολιώτικο στρατόπεδο φάνηκαν την περασμένη Κυριακή όταν και οι ερυθρόλευκοι έκαμψαν την αντίσταση της Προσοτσάνης. Παιχνίδι στο οποίο οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν τρία τέρματα όσα δηλαδή είχαν πετύχει στα πρώτα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος. Παράλληλα ο αρχηγός του συλλόγου Γιώργος Νασιόπουλος άρχισε να πιστοποιεί την κλάση του και να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα σκοράροντας δύο φορές. Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Λούκας που μπορεί να βοηθήσει με την ποδοσφαιρική του αξία αρκετά τόσα οργανωτικά όσο και εκτελεστικά.

Η αποστολή
Με 18 ποδοσφαιριστές αναχώρησε χθες για την Πτολεμαΐδα η ομάδα του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου. Ο Κώστας Σταματίου άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Κώστα Κοταρέλα που τραυματίστηκε στο γόνατο κατά την διάρκεια της περασμένης Κυριακάτικης αναμέτρησης
και πλέον ακολουθεί θεραπεία ώστε να είναι έτοιμος για την συνέχεια. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Ζίμον Σαβάλα που δεν είναι ακόμη έτοιμος έχοντας χάσει πολλές προπονήσεις. Έτσι οι 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι τερματοφύλακες: Κώστας Ζαφείρης και Πέτρος Καραναστάσης, οι αμυντικοί: Γιώργος Μητσιόπουλος, Παναγιώτης Ευθυμιάδης, Θανάσης Σκρέκας, Νίκος Μουρκάκης, Κώστας Γεωργαντζιάς, Παναγιώτης Κόκκας αλλά και ο Νίκος Σαρηγιανίδης που επιστρέφει από τιμωρία, οι μέσοι: Γιώργος Μακρής, Λούκας Μάρκος Ενρίκε, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, Σάσα Γέλοβατς, Θανάσης Μπέκος, Βαγγέλης Μητσόπουλος, αλλά και οι επιθετικοί Γιώργος Νασιόπουλος, Γιώργος Τσατσαλίδης και Νίκος Ιορδανίδης. Εκτός απόστολής πέρα από τους Σαβάλα και Κοταρέλα έμειναν επίσης οι Γκάγκας, Κουτσιρίμπας και Βέργος.
Ο Σ. Ζαμπετάκης από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι Κούλα Χασάν και Γ. Κάρτας του ίδιου συνδέσμου. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο Κ. Γαλατσός

Η 11άδα
Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να παραταχθούν σε σχήμα 4-4-2 με την τεχνική ηγεσία να θέλει σε ακόμη ένα παιχνίδι την νίκη η οποία σε συνδυασμό με στραβοπατήματα των πρωτοπόρων θα τους φέρουν ακόμη πιο κοντά στις πρώτες θέσεις. Σε μία πιθανή ενδεκάδα ο Ζαφείρης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια ο Κόκκας με τον Σαρηγιαννίδη θα παίξουν δεξιά και αριστερά στην άμυνα, τα δύο στόπερ θα αποτελούν οι Ευθυμιάδης και Μητσιόπουλος, ενώ στο κέντρο σε σχήμα ρόμβου ο Μακρής θα είναι το αμυντικό χαφ, ο Μπέκος θα αγωνιστεί στα αριστερά, στην θέση του δεξιού χαφ θα είναι ο Γέλοβατς και πίσω από τους τους δύο επιθετικούς θα αγωνιστεί ο Λούκας που κερδίζει και πάλι θέση βασικού. Στην επίθεση ο Νασιόπουλος είναι αμετακίνητος ενώ παρτενέρ του μπορεί να είναι ο Ιορδανίδης με τον Τσατσαλίδη όμως να διεκδικεί την θέση του δεύτερου επιθετικού.

Ο Εορδαϊκός
Ο Βούλγαρος Ρόσεν Πατνίκοφ και ο Χρήστος Βελετάνης θα είναι οι δύο απουσίες για την ομάδα του Εορδαικού. Ο τεχνικός του συλλόγου Γιώτης Τσαλουχίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των δύο ποδοσφαιριστών του καθώς αμφότεροι είναι τραυματίες.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ -9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: ΔΑΚ Πτολεμαΐδας
Ωρα: 3 μ.μ.
Διαιτητής: Σ. Ζαμπετάκης (Θεσσαλονίκης)
ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
73.ΠΑΡΑΣΕΥΑΣ 83.ΖΑΦΕΙΡΗΣ
2.ΠΑΝΑΚΗΣ 18.ΚΟΚΚΑΣ
21.ΜΑΡΙΟΡΙΔΗΣ 25.ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
5.ΔΕΛΙΖΗΣΗΣ 99.ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
55.ΤΣΑΛΙΚΗΣ 22.ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ
6.ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ 4.ΜΑΚΡΗΣ
78.ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ 77.ΓΕΛΟΒΑΤΣ
13.ΠΑΓΚΑΡΛΙΩΤΑΣ 21.ΜΠΕΚΟΣ
9.ΞΥΝΑΔΑΣ 10.ΛΟΥΚΑΣ
20.ΚΟΥΛΙΔΗΣ 33.ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
56.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 11.ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:
ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου