ΤΟΠΙΚΑ

Χωρισμένοι στα δύο κάτοικοι της οδού Γρεναφίδη στην Αγριά

χωρισμένοι-στα-δύο-κάτοικοι-της-οδού-γ-632041

Οι μισοί ζητούν ασφαλτόστρωση του δρόμου, οι άλλοι μισοί αντιδρούν για να αποφύγουν την… ηχορύπανση!

Μάρτυρας ενός ιδιότυπου «πολέμου» που μαίνεται στην Αγριά μεταξύ κατοίκων ενός δρόμου, της οδού Γρεναφίδη, έγινε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο ΚΑΠΗ Αγριάς.

Οι γείτονες στη συγκεκριμένη οδό είναι χωρισμένοι στα δύο. Οι μισοί ζητούν να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος σε μήκος 100μ., που είναι χωματόδρομος. Αντιδρούν όμως οι υπόλοιποι μισοί, που έχουν άσφαλτο μπροστά στα σπίτια τους, αλλά δεν θέλουν να ασφαλτοστρωθεί και ο υπόλοιπος δρόμος για να αποφύγουν την ηχορύπανση. Μάλιστα, έχουν προχωρήσει στη συγκέντρωση υπογραφών για να μην ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος!

Για τα παραπάνω, ο κ. Μπέος, ενημερώθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψής στο ΚΑΠΗ Αγριάς. Συνομίλησε με τους ηλικιωμένους ενώ κατά την προσφιλή του συνήθεια έπαιξε και το αγαπημένο του τάβλι με έναν από τους πολίτες που βρίσκονταν εκεί.

Ο Δήμαρχος Βόλου άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή οι κάτοικοι και δεσμεύτηκε πως θα δοθούν λύσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Για το θέμα της οδού Γρεναφίδη κ. Μπέος δεσμεύτηκε πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το συγκεκριμένο κομμάτι δρόμου θα ασφαλτοστρωθεί καθώς χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιο το αίτημα των κατοίκων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου