ΤΟΠΙΚΑ

«Σπάει» η μονοτονία με φιλικό των «αιωνίων» της πόλης στο Πανθεσσαλικό

σπάει-η-μονοτονία-με-φιλικό-των-αιω-851206

Μπορεί πρωτάθλημα να μην υπάρχει, αλλά οι Βολιώτες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Γι’ αυτό φρόντισε αρχικά η Νίκη, που έκανε την πρόταση και στην συνέχεια έδωσε την συγκατάθεσή του και ο ΑΣΚ Ολυμπιακός. Ετσι λοιπόν στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, παραμονές Χριστουγέννων, οι κυανόλευκοι της Γ’ Εθνικής, θα υποδεχτούν τους ερυθρόλευκους της δεύτερης κατηγορίας σε ένα ματς, που αναμένεται να «προκαλέσει» τους φιλάθλους, παρά το τσουχτερό κρύο, να βρεθούν στις κερκίδες του σταδίου.
Η Νίκη θα δώσει φιλικό και το Σάββατο στο Βελεστίνο με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο. Σε αυτό θα αγωνιστούν εκτός απροόπτου, παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ο Νίκος Ζαλίκας θα μοιράσει και θα επιλέξει τους παίκτες του για τα δυο φιλικά ματς που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο και στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα αφεθούν ελεύθεροι για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στις ιδιαίτερες πατρίδες τους με τις οικογένειές τους. Εν τω μεταξύ σήμερα το απόγευμα το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας στο Σέσκλο θα δώσει παιχνίδι, περισσότερο σαν οικογενειακό δίτερμα με την Ακρόπολη.
Στα φιλικά δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες, Κουκουλής, Καλαϊτζίδης και Καρακώστας. Ο πρώτος συνεχίζει θεραπευτική αγωγή μετά την επέμβαση στους χιαστούς, ενώ οι άλλοι δυο ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Επιβεβαίωση για Πιττάκα
Επιβεβαιώθηκε χθες ότι συζητείται το όνομα του Μπάμπη Πιττάκα για την επιστροφή του στη Νίκη. Ο Κύπριος επιθετικός, που φόρεσε στο περσινό πρωτάθλημα την κυανόλευκη φανέλα και φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα της Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ίσως να ενισχύσει το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας στο υπόλοιπο της διοργάνωσης, καθώς ήδη έχει λήξει το συμβόλαιό του με την Ενωση Θράκης. Στον μεταγραφικό τομέα εκτός του ονόματος του Μπάμπη Πιττάκα συζητούνται και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν υπάρχει προς το παρόν τίποτα ανακοινώσιμο.
Εν τω μεταξύ ο νεαρός επιθετικός, Γιώργος Ζαγοριανός ζήτησε να φύγει από την ομάδα. Ο Ζαγοριανός δηλώνει δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στο πρωτάθλημα και συζήτησε και με το Νίκο Ζαλίκα το ενδεχόμενο να λυθεί η συνεργασία του με τη Νίκη. Ο Κατερινιώτης τεχνικός δεν του έφερε αντίρρηση και απομένει να μιλήσει με την διοίκηση για να αποχωρήσει.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες και η έκβαση της υπόθεσης της παραμονής του Δινόπουλου, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου. Τέλος, τα βρήκε η Νίκη με τους Σολάκη, Ζέζελ, Τζουλιάνο και Σίμιτς, που είχαν προσφύγει στην ΕΕΑ για οικονομικές τους διαφορές με την ΠΑΕ και τελικά η υπόθεση δεν εκδικάστηκε. Ο Σολάκης εξοφλήθηκε, ενώ συμφωνήθηκε διακανονισμός με τους υπόλοιπους τρεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου