ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτάθλημα και σενάρια απασχολούν τον Εθνικό Ολυμπιακό

πρωτάθλημα-και-σενάρια-απασχολούν-το-851206

Την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων έχουν να σκέφτονται στον Εθνικό Ολυμπιακό και μέχρι τότε οι ερυθρόλευκοι το έχουν ρίξει στις προπονήσεις, ενώ σε διοικητικό επίπεδο η συγχώνευση “καίει” το ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Από την μεριά του ο ερυθρόλευκος τεχνικός Κώστας Σταματίου παίρνει θέση και απαντά σε όσα σενάρια φέρνουν παίκτες του Εθνικού Ολυμπιακού και του ΑΣΚ να “πηγαινοέρχονται”.

Σταματίου “Δεν θα κάνουμε τα χατίρια κανενός ”
Αρκετά ενοχλημένος φάνηκε ο Κώστας Σταματίου από τα ονόματα παικτών του που είδαν το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με δημοσιεύματα ποδοσφαιριστές του να μεταπηδούν στον συμπολίτη Ολυμπιακό. Ο Αλμυριώτης τεχνικός μίλησε στον “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ”, τάχθηκε υπέρ της συνένωσης των δύο Ολυμπιακών, αλλά τα δημοσιεύματα που θέλουν κάποιους παίκτες του να μεταπηδούν στην Β Εθνική φάνηκε να τον ενοχλούν και τονίζει: “Είμαστε και δηλώνουμε θετικοί στην δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας. Κάτι τέτοιο όμως δεν σημαίνει πως μπορούν να διαρρέουν σενάρια αποχώρησης ποδοσφαιριστών μας στον συμπολίτη Ολυμπιακό. Σε αυτή την περίπτωση δεν είμαστε αρνητικοί, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε και να μας πουν ποιους παίκτες μας θα ήθελαν όσο είναι νωρίς και όχι όταν τελειώνει η μεταγραφική περίοδος. Δεν πρόκειται να κάνουμε τα χατίρια κανενός. Είναι γεγονός πως υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μας ενδιαφέρουν, αλλά πρώτα από όλα θα πρέπει να ξέρουμε τι μας ζητούν, ώστε να έχουμε αμοιβαία συνεργασία και να μην αποπροσανατολίζεται η ομάδα μας.”

Από Πέμπτη τα νεότερα
Από την Πέμπτη αναμένονται και πάλι τα νεότερα όσο αφορά στις εξελίξεις στο θέμα της διακοπής των πρωταθλημάτων. Για αύριο έχει οριστεί νέα συνεδρίαση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β & Γ Εθνικής Κατηγορίας και όπως είναι φυσιολογικό θα συζητηθεί εκ νέου το αν συνεχιστεί το λουκέτο ή όχι. Άλλωστε η διακοπή είναι βέβαιο πως έχει κουράσει και ταλαιπωρήσει τις ομάδες αγωνιστικά, καθώς έχουν χάσει τόσο το ρυθμό τους αλλά και την ψυχραιμία τους. Πλέον σύμφωνα με πληροφορίες τα πρωταθλήματα αναμένεται να ξεκινήσουν στο διάστημα 9-12 Ιανουαρίου και πολύ πιθανό είναι οι αγώνες να διεξάγονται κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

Φιλικά εν όψει
Αρκετά άτυχοι φάνηκαν οι ερυθρόλευκοι μέχρι στιγμής σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους φιλικούς αγώνες. Καταρχάς είχε κανονιστεί για το περασμένο Σάββατο αγώνας στην Κατερίνη απέναντι στον Εθνικό, όμως ο καιρός δεν το επέτρεψε και το φιλικό ακυρώθηκε. Την ίδια τύχη είχε και το φιλικό στα Τρίκαλα, με τον άστατο καιρό να στέκεται εμπόδιο για ακόμη μια φορά. Πάντως πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας ήταν να δοθεί φιλικός αγώνας και στα Γρεβενά με τον Καμβουνιακό Δεσκάτης ομάδα την οποία προπονεί ο Σωτήρης Μαυροδήμος που έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και αποτέλεσε συμπαίκτης του Κώστα Σταματίου. Όμως και αυτό το ματς αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Πλέον στις σκέψεις των ερυθρόλευκων είναι να αγωνιστούν το Σάββατο κόντρα στον Αστέρα Ριζομύλου και την Κυριακή, αφού βρεθεί και άλλος αντίπαλος, να δοθεί ακόμη ένα παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα. Στην συνέχεια οι παίκτες θα πάρουν άδεια ώστε να περάσουν τις γιορτές μαζί με τις οικογένειές τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου