ΤΟΠΙΚΑ

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΝΙΚΗ

σε-ρυθμουσ-ντερμπι-η-νικη-851206

Τρεις ημέρες απομένουν για το παιχνίδι της Γ’ Εθνικής με τον Εθνικό Ολυμπιακό και στη Ν. Ιωνία έχουν αρχίσει να κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι. Για το Νίκο Ζαλίκα και τους παίκτες του αυτή η αναμέτρηση δεν είναι μόνο μια τοπική μονομαχία αλλά ένα καθοριστικό και με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον παιχνίδι, από το οποίο χρειάζονται τους τρεις βαθμούς, ώστε να μην απομακρυνθούν από την κορυφή και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για άνοδο στην δεύτερη κατηγορία. Στα μεταγραφικά, ο Γιώργος Γισγάκης βρίσκεται στον Βόλο και προπονείται με την ομάδα, όπως και ένας επιθετικός το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

Θέλει διπλό
Μετά από δυο μήνες χωρίς επίσημο αγώνα οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται για το ματς της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής που θα γίνει την Τετάρτη (3 μ.μ.) στο ΕΑΚ. Ενα τοπικό ντέρμπι έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον, πόσο μάλλον όμως όταν οι δυο ομάδες αναζητούν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Η Νίκη είχε μείνει μετά από την τελευταία εντός έδρας ήττα από την Καβάλα στην τέταρτη θέση με 14 βαθμούς και απέχει στα δύο «τρίποντα» από τον δεύτερο ΠΑΟΝΕ. Αυτό που θέλει είναι να μειώσει την διαφορά και να βρεθεί κοντά στην δεύτερη προνομιούχα θέση. Η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα παραμένει αήττητη μακριά από το Πανθεσσαλικό και το σερί αυτό καλείται να υπερασπιστεί και στο στάδιο του Βόλου απέναντι στον Εθνικό Ολυμπιακό.
Στις τάξεις του κυανόλευκου συγκροτήματος επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η Νίκη θα παραταχθεί καλύτερη στην συνέχεια του πρωταθλήματος και θα μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο.

Στο Βόλο ο Γισγάκης
Στο Βόλο βρίσκεται ο Γιώργος Γισγάκης και προπονείται μάλιστα με την ομάδα της Νίκης. Οι δυο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία για να συνεχίσει ο νεαρός αμυντικός την καριέρα του στη Ν. Ιωνία, ωστόσο αναμένεται η λύση του συμβολαίου του με την Καστοριά. Ο Γισγάκης όμως δεν είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο στις προπονήσεις της ομάδας, αφού με τους κυανόλευκους γυμνάζεται, τελώντας υπό δοκιμήν, και ένας νεαρός Ελληνας επιθετικός που αγωνίζονταν σε ομάδα του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στον Βόλο και ο Βούλγαρος σέντερ φορ, που θα τον δει ο Ζαλίκας μέσα από τις προπονήσεις και θα αποφασίσει αν είναι αυτό που αναζητά για την επίθεση της Νίκης. Σε αναμονή βρίσκεται η διοίκηση για την απάντηση του έμπειρου επιθετικού Ηλιόπουλου, αν και φαίνεται πως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του παίκτη στην Αθήνα δεν θα προχωρήσει, ενώ στα υπόψιν βρίσκεται και ο Βολιώτης Γιώργος Τριχιάς, που ήδη είχε επαφές με τους διοικούντες την κυανόλευκη ΠΑΕ. Επίσης, δανεικός αναμένεται να δοθεί από την Ξάνθη στην ομάδα της Ν. Ιωνίας ένας νεαρός που αγωνίζεται στα χαφ, χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει περισσότερα στοιχεία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου