ΤΟΠΙΚΑ

Παρ θιν αλός

παρ-θιν-αλός-851206

Οπως φαίνεται και η τωρινή υπόθεση Ζαχόπουλου, θα ακολουθήσει τη γνωστή πορεία της υπεσχημένης πλήρους διερεύνησης και διαλεύκανσης που είχαν και οι ανάλογες του παρελθόντος. Η τελική κατάληξη του σκανδάλου των υποκλοπών δείχνει το δρόμο…

Δεν φταίει μόνο η κυβέρνηση σ’ αυτό. Εχει συμπαραστάτες, άλλους λόγω άγνοιας και άλλους… εξεπιτούτου που λένε, που φροντίζουν να αλλάζουν τη ρότα του ενδιαφέροντος.

Κύριο μέλημα όλων είναι να καταλάβουν τώρα καλή θέση εκκίνησης για την επερχόμενη αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού. Αν τελικά γίνει κάτι καλό και δούμε κάποια στοιχειώδη κάθαρση, θα είναι επειδή θα γίνει πολύ «αιματηρός πόλεμος» μεταξύ των επίδοξων.

Αν από όλα όσα σήμερα έχουν παρουσιαστεί ως προβλήματα που εμποδίζουν την ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ, αφαιρέσεις τον εσωτερικό διαχωρισμό, τους υπονομευτές, τα εξωθεσμικά κέντρα και τα μέσα ενημέρωσης, τι μένει; Μόνος ως πρόβλημα ο Γ. Παπανδρέου. Ε, αυτό έκανε ο Βενιζέλος, μιλώντας στην ΚΟΕΣ.

Επειδή ακόμη και στις συνεντεύξεις τα γαλάζια παιδιά ήταν φαίνεται δύσκολο να πιάσουν υποφερτό βαθμό χωρίς να τους κράξουν, πήραν τη μεγάλη απόφαση: Καταργούν το «νόμο Πεπονή» για τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Θα φτιάξουν άλλον, καλύτερον. Λόγω νέων τεχνολoγιών θα προσλαμβάνεσαι με βάση το κριτήριο του blue tooth.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου