ΤΟΠΙΚΑ

Τίμησαν τον μεγάλο ευεργέτη Χαράλαμπο Τσιμά

τίμησαν-τον-μεγάλο-ευεργέτη-χαράλαμπ-627065

Επίτιμο μέλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου του Γηροκομείου Βόλου ανακηρύχτηκε ο Χαράλαμπος Τσιμάς

Επίτιμο μέλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου του Γηροκομείου Βόλου ανακηρύχτηκε προχθές ο Χαράλαμπος Τσιμάς ως έκφραση ευγνωμοσύνης για τη μεγάλη του δωρεά προς το ίδρυμα.

Τιμητική πλακέτα επέδωσε στον μεγάλο ευεργέτη της πόλης η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σοφία Βαρλάμη, στο πλαίσιο της προχθεσινής γενικής συνέλευσης του Σωματείου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Παρκ».

Η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι η απόδοση τιμής στο πρόσωπο του κ. Τσιμά είναι έκφραση θερμών ευχαριστιών για τη μεγάλη δωρεά του, προκειμένου να δημιουργηθεί μια καινούργια μονάδα χρονίως πασχόντων. «Είναι πολύ σημαντική η προσφορά του στο Γηροκομείο και στην πόλη και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε» είπε.

Παράλληλα η κ. Βαρλάμη υπενθύμισε ότι αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία το Γηροκομείο και το Φιλανθρωπικό, ενώ σημείωσε ότι «ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για τη στήριξή του. Ευχαριστούμε την τοπική κοινωνία που βρίσκεται πάντα κοντά μας και επιθυμία μας είναι να τους έχουμε πάντα δίπλα μας σε κάθε μας προσπάθεια, που έχει ως στόχο τη στήριξη του Γηροκομείου Βόλου».

Ο τιμηθείς εξέφρασε από την πλευρά του την ικανοποίησή του για τα αισθήματα αγάπης προς το πρόσωπό του, ενώ επισήμανε ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο γεμίζει αγαλλίαση την ψυχή του. Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο μεγάλος ευεργέτης της πόλης με τις ανεξάντλητες κοινωνικές ευαισθησίες ανέφερε ότι: «Η προσφορά στον συνάνθρωπο με γεμίζει χαρά. Κάνω ό,τι μπορώ για να βρίσκομαι δίπλα στον συνάνθρωπο που έχει την ανάγκη μου. Ζω για να του δίνω κουράγιο, να του δίνω τη ζεστασιά μου και να του υπενθυμίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο. Οταν ολοκληρώνεται ένα έργο αισθάνομαι απέραντη αγαλλίαση και την ευλογία του Θεού. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά στη ζωή, όταν βλέπεις ότι το έργο που ξεκίνησες ευοδώνεται και ωφελεί τους ανθρώπους».

Κλείνοντας ο κ. Τσιμάς προέτρεψε όσους έχουν οικονομική ευχέρεια «να σκέφτονται τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και να τους συμπαρίστανται».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου