ΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών της Μητρόπολης

χριστουγεννιάτικη-εκδήλωση-των-κατη-626452

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η τοπική Εκκλησία θα πραγματοποιήσει μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με τα παιδιά των Κατηχητικών μας Σχολείων, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 4 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση θα χωριστεί σε τρία τμήματα: Το πρώτο θα περιλαμβάνει την υποδοχή των κατηχητικών ομάδων κάθε ενορίας και την συγκρότηση τεσσάρων τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης, με θέμα τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Στο δεύτερο, τα μέλη των Κατηχητικών Σχολείων θα απολαύσουν μιάμιση ώρα δημιουργικής απασχόλησης, με πολλές εκπλήξεις και δράσεις ψυχαγωγίας.

Στο τρίτο μέρος, στο μεγάλο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου, θα παρουσιαστεί από τον Νεανικό Βυζαντινό Χορό της Σχολής Βυζ. Μουσικής, την Παιδική και Νεανική Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως και την Παραδοσιακή Χορωδία «Ιωνία», πλούσιο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, με Βυζαντινούς Ύμνους, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τον χαιρετισμό του Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα απονείμει τα μετάλλια του Διενοριακού τουρνουά ποδοσφαίρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου