ΤΟΠΙΚΑ

Συλλήψεις νεαρών στο Βόλο για κατοχή κάνναβης και κοκαΐνης

συλλήψεις-νεαρών-στο-βόλο-για-κατοχή-κ-658166

Συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες με μικρές ποσότητες κάνναβης, καθώς και δύο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης.

Επίσης συνελήφθη χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μια νάιλον συσκευασία με μικρή ποσότητα κοκαΐνης και ένα πλαστικό καλαμάκι με υπολείμματα κοκαΐνης.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου