ΤΟΠΙΚΑ

Εμεινε στο 1-1 η Νίκη με Θερμαϊκό

εμεινε-στο-1-1-η-νίκη-με-θερμαϊκό-851206

Εξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, παραμένει η Νίκη που προχθές δεν έφθασε και πάλι στην κατάκτηση των τριών βαθμών στο Πανθεσσαλικό, μένοντας στο 1-1 με τον Θερμαϊκό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής
Η Νίκη άξιζε τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Θερμαϊκό και όπως τόνισε στο τέλος ο προπονητής Νίκος Κουρμπανάς «τους δικαιούμασταν βάσει της απόδοσής μας, ενώ υπερασπίστηκε και τους παίκτες λέγοντας: «Η ομάδα μας φαίνεται αρκετά βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό, έστω και αν παίζει χωρίς κάποιες βοήθειες, που πρέπει να έχει οποιαδήποτε ομάδα. Δυστυχώς η Νίκη δεν της έχει» τόνισε με νόημα, αφήνοντας υπονοούμενα για τη συμπεριφορά ορισμένων φιλάθλων.(Στο προχθεσινό ματς κοπήκαν 99 εισιτήρια )
Στον αγώνα μοιραίος παίκτης αναδείχθηκε ο Ντούλας που αν ενεργούσε πιο ψύχραιμα σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ στο 76’. οι «κυανόλευκοι» θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν τη νίκη.
Ο Θερμαϊκός άρχισε δυνατά το ματς και έχασε δύο ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά η Νίκη προηγήθηκε νωρίς .Οι «κυανόλευκοι», ήταν εύστοχοι στο 8’ ,όταν ο Ντελμεκούρας εμβόλισε την αντίπαλη άμυνα από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε για τον Χατζηπαντελίδη που πλάσαρε, ο Χατζημηνάς απέκρουσε, αλλά η μπάλα πήγε πάλι στον Χατζηπαντελίδη, ο οποίος με νέο πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του με 1-0.
Μετά το 1-0 ο Θερμαϊκός δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, αλλά στο 28’ κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Σε μια αντεπίθεση ο Λουίζος πέρασε «ασίστ» στον Παπαδόπουλο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον εξερχόμενο Ανδριόπουλο (1-1).
Μέτρια έως κακή η διαιτησία του κ. Σκούπρα από το Κιλκίς, ο οποίος ελέγχεται για τη μη αποβολή του τερματοφύλακα Χατζημηνά όταν ανέτρεψε σε θέση πλάγια δεξιά, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή τον Λάππα. Ο κ. Σκούπρας θεώρησε ότι ο νεαρός κυνηγός δεν βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ και τιμώρησε τον τερματοφύλακα μόνο με κίτρινη κάρτα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου