ΤΟΠΙΚΑ

Ιωάννου και Γκαρσία ενισχύουν τον Ολυμπιακό

ιωάννου-και-γκαρσία-ενισχύουν-τον-ολυ-851206

Δύο ακόμη παίκτες εντάσσονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς ανακοινώθηκαν επίσημα δύο νέες μεταγραφές που αναμένονταν και ενισχύουν σημαντικά την ομάδα. Στον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται ο Ηλίας Ιωάννου και ο Αργεντινός Φεντερίκο Αριέλ Γκαρσία.
Το ενδιαφέρον για τον Ιωάννου ήταν γνωστό εδώ και καιρό, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως όπως και ο Στεφανίδης -που ήδη έχει αποκτηθεί- έχει πανηγυρίσει άλλες δυο φορές άνοδο (ο Ιωάννου με Κέρκυρα και Αστέρα Τρίπολης, ο Στεφανίδης με Ακράτητο και Βέροια). Ο έμπειρος επιθετικός ήταν τελευταία στην Τρίπολη και τον γνωρίζουν πολύ καλά τόσο ο Αχιλλέας Μπέος, όσο και ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, καθώς είχαν συνεργαστεί με τον Ιωάννου στον Πανιώνιο. Πέρυσι αγωνίστηκε μόνο σε 12 παιχνίδια, αλλά πρόπερσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του Αστέρα Τρίπολης στη Σούπερ Λίγκα, σημειώνοντας 15 τέρματα στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Ο Ηλίας Ιωάννου (23-10-79) έχει 116 συμμετοχές στην Α Εθνική, με τις περισσότερες στις 7 περιόδους του στον Πανιώνιο και άλλες 76 στη Β με Κέρκυρα και Αστέρα.
Ο Αργεντινός Φεντερίκο Αριέλ Γκαρσία που γεννήθηκε στις 4-1-79 στο Μαλαγκένιο της Αργεντινής αγωνιζόταν στην Μπελγκράνο Κόρντομπα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Κλαμπ Ολίμπο και Ατλέτικ Ραφαέλο.
Οι δυο χθεσινές μεταγραφές ανεβάζουν τον αριθμό των νέων παικτών στους 17 που είναι οι
Αστέριος Θέμελης, Θέμης Γουσούλης, Μανώλης Μαρκάκης, Κώστας Γεροντίδης, Μάριος Κουμπούλης, Γιώργος Κατσίκας, Αλέν Ραγκουέλ, Στάθης Στεφανίδης, Γιώργος Ιακωβάκης, Νίκος Καλτσάς ,Κριστιάνο Ραμί, Ηλίας Ιωάννου ,Φεντερίκο Αριέλ Γκαρσία, Νίκος Μπαρμπούδης, Γιάννης Αραμπατζής, Πάβελ Μάγερνικ και Σταύρος Τσουλάκος.
Εκτός αυτών υπάρχουν και επτά ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα, οι Θοδωρής Πακάλτσης, Αλέκος Γεωργιάδης, Δημήτρης Βέρμπης, Πέτρος Κοντέων, Αλέξης Γιακάκογλου, Γιώργος Δήμας και Βαγγέλης Διαμάντης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξουν και νέες μεταγραφές έκπληξη…
Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές από την ξένη ποδοσφαιρική αγορά και κυρίως από την Αργεντινή, οι οποίοι έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό. Εκτός από τον Μαρτίν Μαντρίντ (28 ετών επιτελικός μέσος), ο οποίος αγωνίζεται στην Πλατένσε, ομάδα Β’ κατηγορίας της Αργεντινής, που ήρθε στην Ελλάδα αλλά δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, στη λίστα των υποψήφιων είναι ο Παραγουανός μέσος Σέζαρ Παουλίνιο Αρτσε, που αγωνίζονταν στην Αργεντινή και στην Σαν Τέλκο.
Στο μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» υπό τις οδηγίες του Γιόζεφ Μπουμπένκο και των συνεργατών του, ενώ θυμίζουμε ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 21 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου στην Πορταριά.
Τρία πολύ δυνατά φιλικά θα δώσει τον Αύγουστο η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που την Κυριακή 17 Αυγούστου θα παίξει με ΑΕΛ, τρεις ημέρες μετά με τον Πανιώνιο και το Σάββατο 23 του μηνός από το Πανθεσσαλικό, όπου θα διεξαχθούν και τα τρία φιλικά, θα περάσει ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης.

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται καθημερινά 9-11 π.μ. και 6-8 μ.μ. από τα παλιά γραφεία της ΠΑΕ, Κοραή 56.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Θύρα 1 120 ευρώ, Θύρα 3 και 5 250 ευρώ, Θύρα 4 400 ευρώ (επίσημοι) και Θύρα 4 750 ευρώ VIP. H Θύρα 6 για λόγους ασφαλείας προσωρινά θα διατεθεί για τους φιλοξενούμενους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου