ΤΟΠΙΚΑ

Τρία χρυσά και δύο αργυρά για τον ΠΟΒ στο Πανελλήνιο πίστας

τρία-χρυσά-και-δύο-αργυρά-για-τον-ποβ-σ-851206

Σημαντικές ήταν οι επιτυχίες που σημείωσε ακόμη μια φορά ο Ποδηλατικός Ομιλος Βόλου. Οι Βολιώτες ποδηλάτες επέστρεψαν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας, που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη και ολοκληρώθηκε την Κυριακή με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας καταγράψει σπουδαίες επιτυχίες και με απολογισμό τρία χρυσά και δυο αργυρά μετάλλια.
Οι διακρίσεις τα τελευταία χρόνια από τον ΠΟ Βόλου είναι αρκετές και αυτές είχαν συνέχεια. Από την μεριά του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Πασχαλόπουλος δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις μας στο τελευταίο τουρνουά. Τα παιδιά προσπάθησαν αρκετά και γι’ αυτό δικαιώνονται. Θα ήμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι, αν κατακτούσαμε και την πρώτη θέση στο ομαδικό σπριντ. Από εκεί και πέρα καλούμαστε να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ, έτσι ώστε να φέρουμε περισσότερες διακρίσεις».

Καλημέρα με πρωτιά!
Για αρχή ο Κώστας Καραγιώργος με χρόνο 107515 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στην ατομική χρονομέτρηση Εφήβων, ενώ στη δεύτερη θέση με χρόνο 1’08’’958 ήταν ο Γιώργος Μπούγλας του ΠΟΗ Κάστρο και την τριάδα στο βάθρο συμπλήρωσε ο Κώστας Τσορέκης του ΠΑΟΚ 1’10’’453.
Την δεύτερη ημέρα του πρωταθλήματος η ομάδα του Βόλου με τους Σωτήρη Μπρέτα, Θανάση Παπαβασιλείου και Κώστα Καραγεώργο, δεχόμενη δύο παρατηρήσεις στον τελικό του αγωνίσματος του ομαδικού σπριντ, περιορίστηκε στη δεύτερη θέση με τον ΠΑΟΚ (Στέφανος Ιωαννίδης, Σταύρος Καλογιαννίδης, Κώστας Τσορέκης) να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου. Μάλιστα ο ΠΟ Βόλος στον προκριματικό (48’’064) είχε πάνω από δύο δευτερόλεπτα διαφορά από την αντίστοιχη τριάδα του ΠΑΟΚ (50’’662). Στη τρίτη θέση κατετάγη η ομάδα του ΠΟ Τρίπολης με τους Χάρη Καστραντά, Αριστείδη Μπουγιούκο και Γιώργο Κοτσιώνη, οι οποίοι επικράτησαν της αντίστοιχης τριάδας του ΠΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων (Κουρτέλης, Ευσταθίου, Καράτζιος).
Η αυλαία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας έπεσε με τον Σωτήρη Μπρέτα Π.Ο. Βόλου να κερδίζει το κειρίν εφήβων.
Μάλιστα το δίδυμο Μπρέτα- Καραγιώργου επιβεβαίωσε την κυριαρχία των αθλητών του Βόλου στο αγώνισμα του Κέιριν, αφού ο Καραγιώργος κατέκτησε το αργυρό πίσω από τον Βολιώτη συναθλητή του. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Στέφανος Ιωαννίδης του ΠΑΟΚ.
Ο Σωτήρης Μπρέτας του Βόλου λίγες ημέρες μετά το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αγωνίστηκε και στο σπριντ του πανελληνίου πρωταθλήματος πίστας εφήβων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Ο 18χρονος ποδηλάτης στον τελικό του αγωνίσματος κέρδισε τον Χρήστο Ιωάννου του ΑΣ Ο Ποδηλάτης, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε ο Δημήτρης Μαυρίκος του ΠΓΣ Λάρισας που στον τρίτο αγώνα νίκησε τον Βαγγέλη Τζαερλή του ΠΟ Βόλου. Τέλος στην κατηγορία παίδων ο Βολιώτης, Νίκος Πασχαλόπουλος κατέκτησε την 6η θέση στη γενική βαθμολογία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου