ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα το πρώτο επίσημο ματς της ΝΙΚΗΣ Βόλου

σήμερα-το-πρώτο-επίσημο-ματς-της-νικη-851206

Τον πρώτο της επίσημο αγώνα δίνει σήμερα η ομάδα της Νίκης Βόλου υποδεχόμενη τον ΠΑΣ Πρέβεζας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 5 μ.μ. στο πλαίσιο της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας θέλει να κάνει το πρώτο βήμα στο θεσμό με το δεξί και όπως τόνισε και ο τεχνικός της ομάδας Λεωνίδας Γαρδικιώτης στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, «η Νίκη θέλει να πάρει την πρόκριση». Στην προσπάθεια αυτή απόντες θα είναι οι Ζηλάκος και Χατζή που είναι τραυματίες, ενώ χθες αργά αναμένονταν και οι μπλε κάρτες των Νάνι και Μωϋσίδη. Η Νίκη στην σημερινή της προσπάθεια έχει ανάγκη την στήριξη από τον κόσμο της και αξίζει να σημειωθεί πως οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί στα 5, 8 και 10 ευρώ. Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Ζαμπετάκης από την Θεσ/νίκη, ενώ από την Θεσ/νίκη προέρχονται οι βοηθοί Δεμερτζής και Στάγκος, όπως και ο τέταρτος κ. Πεχλιβανίδης.

Γαρδικιώτης και συνεργάτες μίλησαν για όλα
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε χθες ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Γαρδικιώτης, μιλώντας για την πορεία της ομάδας αλλά και τον σημερινό κρίσιμο αγώνα. Παρόντες σε αυτή ήταν ο βοηθός προπονητή κ. Λάκης Μπακάλης, ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Κώστας Γρηγοριάδης, ο γυμναστής κ. Γιώργος Λίταινας, όπως και οι εκπρόσωποι του νεοσύστατου Δ.Σ κ.κ. Νίκος Ανδρέογλου και Δημήτριος Μωραΐτης.

Ο κ. Γαρδικιώτης ερωτηθείς για το εάν στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση απάντησε: «Ασφαλώς. Τίποτα άλλο. Ο στόχος για εμένα και για όλη την ομάδα μου είναι είτε παίζουμε εντός είτε εκτός η νίκη. Να κερδίζουμε όλους τους αγώνες. Αυτός θα είναι ο πρώτος μας στόχος. Δεν είμαι από τους προπονητές που λένε πως θα πάμε να παίξουμε εκτός έδρας και με ένα ισόπαλο αποτέλεσμα είμαστε ικανοποιημένοι. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν σημαίνει πως θα τους κερδίσουμε όλους, αλλά στόχος είναι να πάμε για την νίκη».

Σχετικά με το εάν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις και το πού πονάει η ομάδα, ο κ. Γαρδικιώτης είπε: «Όχι, δεν έχουν ολοκληρωθεί μιας και γίνονται κάποιες κινήσεις τα τελευταία 24ωρα. Θα πρέπει όμως να κλείσουμε την μεταγραφή και μετά να την ανακοινώσουμε Στα τρία φιλικά μέχρι τώρα έχουμε δείξει πως δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε γκολ απλώς αυτή τη στιγμή έχουμε κάποια δυσκολία. Το καλό όμως είναι πως δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Το κακό θα ήταν να μην τις δημιουργούσαμε. Τότε θα είχαμε πρόβλημα. Όταν όμως δημιουργείς ευκαιρίες αργά η γρήγορα με ή χωρίς κλασικό σέντερ φορ τα γκολ θα έρθουν. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που δοκιμάστηκε δεν πέρασε τα τεστ και απορρίφθηκε. Ο Βραζιλιάνος παίκτης από την Ιταλία που έχει παίξει στην Μπρέσια και στην Εθνική Ελπίδων της Βραζιλίας, εάν συμφωνήσουμε δεν θα χρειαστεί να περάσει από τεστ. Μέχρι τώρα όμως είμαστε σε συζητήσεις». Παράλληλα για τους στόχους τόνισε: «Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί. Επειδή δεν έχουμε πάρει ονόματα δεν πάει να πει πως η Νίκη δεν είναι ικανή να πάει ψηλά φέτος. Τα ονόματα δεν εγγυούνται καμία πρόκριση. Αν χρειαστούμε ενίσχυση θα γίνει το Δεκέμβριο. Έχουμε ένα αβαντάζ στην ομάδα πως έχουμε ένα καπετάνιο με μεγάλη πείρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μιλάω για τον κ. Γιδόπουλο, τον οποίο και θα ήθελα να ευχαριστήσω που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία».

Ο κ. Μπακάλης από την μεριά του επισήμανε: «Είμαστε ένα νέο τεχνικό τιμ με πολλές προσωπικές φιλοδοξίες από όλους μας. Από το πόστο μου θέλω και φαντάζομαι πως θα φανώ χρήσιμος να βοηθήσω όσο μπορώ τη Νίκη. Πριν έρθω μίλησα με τον κ. Γαρδικιώτη και με τους ανθρώπους της ομάδας και το ότι ξεκινάει κάτι καινούργιο ήταν το μεγαλύτερο ερέθισμα για μένα να επιστρέψω και πάλι».

Ο κ. Γρηγοριάδης πρόσθεσε: «Τα τελευταία 2,5 χρόνια λείπω από την ομάδα όμως ήμουν μέλος της για τα τέσσερα προηγούμενα. Σε σχέση με τότε υπάρχει μεγάλη διαφορά και το ερέθισμα το ξεκίνησε ο πρόεδρος αλλά και κάποια μέλη της διοίκησης ακόμη πιο πολύ και έτσι πείστηκα να επιστρέψω. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, ώστε η ομάδα να αποκτήσει την ταυτότητα που της έλειπε. Από εκεί και πέρα να γίνουμε μια οικογένεια που θα μπορεί να πείσει τον κόσμο να γυρίσει στο γήπεδο».

Ο κ. Λίταινας σχολίασε σχετικά με τη φυσική κατάσταση των παικτών: «Βρήκα μία πολύ καλά γυμνασμένη ομάδα, αν και ξεκίνησε αργά. Το επίπεδο των αθλητών είναι πολύ καλό. Στόχος είναι στην 2η με την 3η αγωνιστική να είμαστε πανέτοιμοι από φυσικής κατάστασης. Θέλουμε και στα 90 λεπτά το 100% και πιστεύω θα το πετύχουμε».

Τέλος εκ μέρους του Δ.Σ. ο κ. Μωραΐτης είπε: «Πιστεύουμε ότι έχουμε το πλεονέκτημα πως δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες. Αλλά είμαστε καθαρά τεχνοκράτες. Η τεχνοκρατική λειτουργία της ομάδας ξεκίνησε από την επένδυση στο αθλητικό κομμάτι, ενώ σε λίγο καιρό θα βγουν και κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με την λειτουργία των γραφείων της ΠΑΕ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου