ΤΟΠΙΚΑ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος

μεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Επάνω: Ηδη οι υπουργοί έχουν ξεκινήσει ασκήσεις ανασχηματισμού…

Είναι καινούριο και το μοιραζόμαστε μαζί σας. Έλληνας φτωχός με τρία γράμματα. Μην σκοτίζετε το μυαλουδάκι σας. Κοιτάξτε στον καθρέφτη σας, γιατί μόνο το ΕΓΩ ταιριάζει.

Ολα τα λεφτά ποντάρουν οι νεοδημοκράτες σήμερα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Πάντως αν ο Καραμανλής δεν πετάξει 5-6 διαφωνούντες απ΄ το παράθυρο, δεν προαναγγείλει ανασχηματισμό και δεν μας αφήσει υπόνοιες ότι μπορεί να μας στείλει στις κάλπες μέσα στο καταχείμωνο, θα πρόκειται για μία ακόμη βαρετή κομματική σύναξη.

Αν οι τελωνειακοί απεργούν για τον ειδικό λογαριασμό, η γενιά των 700 ευρώ θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον επανάσταση, για να μην πω παγκόσμιο πόλεμο. Αλλά έτσι είναι στην εποχή μας. Ακόμα και για να απεργήσεις, πρέπει να έχει την ανάλογη οικονομική δυνατότητα, διαφορετικά στον πάγκο κάθε μέρα.

Ωραία. Σχεδόν 3 μέρες βρέχει ακατάπαυστα. Τόσο που ο Βόλος θυμίζει Λονδίνο. Πολύ ωραία σας λέω. Να ’χαμε και λιμνοδεξαμενές. Στα χρόνια της ξηρασίας θα λέμε ότι όταν έβρεχε στον τόπο μας κρατούσαμε ομπρέλα ανικανότητας και αδιαφορίας.

Με τέτοια βροχή Κεντρική Επιτροπή; Θα μου πείτε, ο βρεγμένος το νερό δεν το φοβάται. Να δούμε αν θα έχουμε και ναυμαχίες σήμερα στη γαλάζια λίμνη της Ρηγίλλης.

Με αφορμή το προχθεσινό τροχαίο δυστύχημα, όπου ένας ακόμη άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, είναι βέβαιοι οι τοπικοί φορείς ότι ο δρόμος από το Βόλο μέχρι τον κόμβο των Μικροθηβών είναι δρόμος μεγάλης κυκλοφοριακής φόρτισης ευρωπαϊκής πόλης; Τον λαβύρινθο του Μινώταυρου θυμίζει, αν κάνουμε μια ιστορική αναδρομή. Έχει φάει κόσμο και κοσμάκη αυτός ο δρόμος. Να σκεφτείτε ότι από του χρόνου θα εξυπηρετεί και το αεροδρόμιο. Τρομάρα μας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου