ΤΟΠΙΚΑ

Πιστολίδι με ένα νεκρό!

πιστολίδι-με-ένα-νεκρό-851206

Αιματηρή καταδίωξη με θύμα αλλοδαπό έμπορο ναρκωτικών σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Αλμυρού, ενώ μέχρι αργά το βράδυ σε εξέλιξη βρισκόταν επιχείρηση εντοπισμού δύο συνεργατών του.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία στις 8.30 περίπου το βράδυ αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας στον κόμβο του Αερινού έκαναν σήμα να σταματήσει σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Γκολφ, που θεώρησαν ότι είναι ύποπτο, προκειμένου να γίνει έλεγχος. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, αλλά αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα. Αμέσως αστυνομικοί της ΟΠΚΕ επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα και άρχισαν να καταδιώκουν το Γκολφ. Οι τρεις Αλβανοί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, με διάφορους επικίνδυνους ελιγμούς κατά τη διάρκεια της καταδίωξης κατάφερναν να ξεφεύγουν από τους καταδιώκοντες αστυνομικούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, ενώ κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, βγήκε από το παράθυρο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών.
Στο 292ο χλμ. της ΠΑΘΕ, στον κόμβο του Αλμυρού Μαγνησίας, δύο οχήματα της Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού είχαν στήσει μπλόκο. Ωστόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου συγκρούστηκε με τα περιπολικά και στη συνέχεια έστριψε προς τον Αλμυρό, αποφεύγοντας το μπλόκο. Λίγα μέτρα πιο μακριά, κοντά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και στη συνέχεια οι τρεις επιβαίνοντες βγήκαν από αυτό και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως.
Κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών νεκρός έπεσε ένας από τους Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις σφαίρες των αστυνομικών βρήκε τον αλλοδαπό στο κεφάλι. Οι δύο συνεργάτες του νεκρού στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν μέσα στα χωράφια. Αμέσως δεκάδες αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο καταζητούμενοι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης συνέχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών.
Σημειώνεται ότι στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν πάνω 20 κιλά χασίς, ενώ και στις τσέπες του νεκρού εμπόρου βρέθηκαν ποσότητες χασίς.
Οι αστυνομικοί όλο το βράδυ αναζητούσαν τους δύο συνεργάτες του αλλοδαπού εμπόρου ναρκωτικών, οι οποίοι είχαν φροντίσει να κατευθυνθούν προς την παραλιακή περιοχή του Αλμυρού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου